anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

InPost zablokował mi możliwość wysyłania paczek pod pretekstem nie zapłaconych faktur

motogruszek_pl
#8 Zapaleniec

zablokowali mi możliwość wysyłania paczek mimo ze mam opłacone wszystkie faktury do tego nie ma jak sie z nimi skontaktować tylko mailowo od czwartku 21,082025 pisze maile odpisują co 24godziny ze przekazują dalej i tyle 

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

gdvorek
Moderator
Moderator

@motogruszek_pl rozumiem, że jest to dla Ciebie frustrujące. Natomiast z tego co rozumiem sprawa wymaga wyjaśnienia z InPostem.

My pomimo szczerych chęci, nie jesteśmy w stanie zweryfikować sprawy, która nas nie dotyczy.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

motogruszek_pl
#8 Zapaleniec

oni sami tez nie sa wstanie a ja dostałem juz negatyw ludzie piszą dzwonią gdzie ich paczki 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@motogruszek_pl to InPost zablokował Tobie możliwość wysyłania paczek więc to z nimi powinieneś to wyjaśnić.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

motogruszek_pl
#8 Zapaleniec

ale tam niema jak każdy do kogo uda sie dodzwonić mówi ze to nie jego dział a do księgowości i windykacji niema nr tel nawet wsparcie handlowe niema tel do tych działów oni musza tez pisać maile a na maile nikt nie odpisuje 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@motogruszek_pl rozumiem, ale zdajesz sobie sprawę, że nie mamy wpływu na decyzję InPostu? Blokada nie dotyczy Allegro, więc nie mam kompetencji do podjęcia działań w Twojej sprawie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@motogruszek_pl na allegro nie licz mają kosę z InPostem 😄 na jakiego maila piszesz ? masz opiekuna ?

WINDYKACJA@GRUPAINTEGER.PL

________
Κώστας
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@kostas11 podaruj sobie proszę takie teksty, które wprowadzają w błąd i mijają się z prawdą.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek a co jest inaczej ? poczytaj wpisy w Google i artykuły 🙂

Allegro kontra InPost – wojna o paczkomaty i Twoje pieniądze eskaluje!

Allegro i InPost na krawędzi rozstania. Miliony klientów mogą odczuć skutki

Wielkie starcie Allegro z paczkomatami InPostu. Platforma sprzedażowa ingeruje w wybory klientów

Allegro i InPost w fazie szorstkiej współpracy. Każdy walczy o swoje

Druga sprawa mamy na forum kogoś z InPosta jak chodzi o paczki to załatwiacie, a wystarczyło by podpytać gdzie ma napisać lub żeby sprawdzili co się stało, przecież paczki Allegro InPost są na waszej negocjowanej umowie, tyle że my je opłacamy 😉

________
Κώστας
oznacz moderatorów

motogruszek_pl
#8 Zapaleniec

typowa spychologia tak jak z tym ze zapomnieli dopisać dostawa najwcześniej jutro i klienci drą jape na sprzedajacego

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@motogruszek_pl InPost nałożył Tobie blokadę, więc nie rozumiem czego od nas oczekujesz? Tu masz na stronie InPostu kontakt to z nimi wyjaśniaj te kwestie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

motogruszek_pl
#8 Zapaleniec

pod tymi nr nic sie nie dowiesz wy udostępniając możliwość wysyłki allegro inpost w allegro smart jesteście tak samo odpowiedzialni jak inpost  

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@motogruszek_pl udzieliłem Tobie wyczerpująco informacji gdzie powinieneś kontaktować się w swojej sprawie. Twoja decyzja co zrobisz. 

Możesz głosić dalej tu nieprawdę, ale to wcale nie przybliża Ciebie do rozwiązania Twojego problemu.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

motogruszek_pl
#8 Zapaleniec

no i tak jak zablokowali od czapy tak tez odblokowali bez podania przyczyny poza fikcyjnym nie opłaceniem f-vat z lutego (faktura opłacona 7,02,2025) tak tez odpisali dzis 

Dzień dobry,

Dziękuję, konto jest aktywne.

Pozdrawiam,

Joanna Głuś

Zespół Windykacji

Email: windykacja@inpost.pl

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@motogruszek_pl to się trafia , kiedyś popełniłem ,,czeski błąd,, w groszach  ,system wyłapał im niedopłatę i zblokował mi konto , ale mam opiekuna , który załatwił sprawę w niecałą godzinkę .Musisz mieć kontakt do kumatej osoby najlepiej z oddziału , który podejmuje od Ciebie przesyłki .

oznacz moderatorów

motogruszek_pl
#8 Zapaleniec

właśnie próbuje ustalić kontakt do opiekuna na infolini nie maja 

oznacz moderatorów