Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam zlecenie podjazdu. DPD mówi że oni nie mogą anulować tylko żeby skontaktować się z Allegro i oni muszą poprosić DPD żeby anulować. Jak się skontaktować z Allegro ???
Jest jakaś strona do kontaktu?
@eny120 Cześć. 🙂 Czy pamiętasz, w jaki sposób ustalałeś stały podjazd kuriera DPD po przesyłki?
Tak, chciałem zmienić godzinę podjazdu na późniejszą i wypełniłem formularz (który od dziś jest niedostępny) . Godzina nie została zmieniona na późniejszą ale ustawiliście zlecenie stałego podjazdu.
@eny120 w imieniu Oli, wracam do Ciebie z odpowiedzią z konsultacji.
Stałego podjazdu nie da się zamówić przez Allegro, ponieważ wynika on z umowy między Tobą a przewoźnikiem. Na Allegro możesz dodać do Wysyłam z Allegro swoją umowę własną, wobec czego najlepiej, abyś skontaktował się bezpośrednio z DPD lub swoim opiekunem.
Na Allegro można zamówić tylko jednorazowe podjazdy.
a jednak...
@eny120 poproszę o zrzut z widocznym całym ekranem z tej strony.
Pytanie dotyczy zlecenia podjazdu DPD, reszta strony nie ma żadnego znaczenia. Widoczny jest cały numer wniosku
@eny120 czy masz podpisaną umowę własną z DPD? Na zrzucie nie widać całego numeru, dlatego poproszę o pełniejszy zrzut i informację z jakiej zakładki pochodzi.
Nie mam własnej umowy.
Tak jak pisałem, zrzut jest z zakładki gdzie można było zmineić godzinę podjazdu kuriera na późniejszą. Numer jest cały, taki jak podałem poprzednio.
@eny120 dziękuję za informację! Konsultujemy tę sprawę z przewoźnikiem, odpowiedź otrzymasz w wiadomości e-mail w sprawie nr 36310109.