Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Kilka miesięcy temu zgłosiłem wykorzystanie moich zdjęć przez innego sprzedającego i allegro usunęło aukcję, sprzedający podał mnie do sądu o nieuczciwą konkuręcie i potrzebuję zrobić screny ale niestety aukcję się już skończyły i nie ma ich w archiwum a musze przygotować się do sprawy sadowej która jest w ten piątek. Jeszcze kilka tygodni temu był wgląd ale teraz już niestety nie mogę na te aukcje wejść PROSZĘ POMOCY.
Napisz w tej sprawie do Allegro; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=30db29ca-fb10-434b-a5f0-fc43019af49b&subjectId=cb1f50d9-3...
Podaj szczegóły tej aukcji.
ok już piszę dziękuję ale czy mają taką bazę gdzie to odkopią?
Nie wiem, może Ci jakoś pomogą, pisz 🙂
Witam
Napisałem ale niestety aukcję są na stałe usunięte i niby nie można ich zobaczyć jak mogę je odzyskać może jakiś spec od odzyskiwaniu danych? Proszę o pomoc ponieważ to jest główny dowód w sprawie.
@tomixmeble_pl To żadna z tych https://archiwum.allegro.pl/uzytkownik/tomixmeble_pl?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere zdaje sie że chodzi o te zgłoszone i usunięte aukcje drugiego sprzedającego.
Tylko mnie dziwi czemu screeny dopiero na 1 dzien przed sprawą. To powinno byc zrobione już w momencie zgłaszania aukcji do allegro
@_Likos_ To niech tą samą metodą przejrzy jego oferty w archiwum - może wystawiał też inne oferty z jego fotkami.
PS @msniezek mam pytanie techniczne - dlaczego za każdym razem gdy @_Likos_ wywołuje mnie z nicka, to brak jest tego faktu w powiadomieniach?
Witam
Ten sprzedający dalej handluje ale ma już aukcję poprawione i nie ma tam moich zdjęć a sprawą zajmuję się wiadomo trochę za późna bo jak spór przerodził się w zgłoszenia do sądu to jeszcze te linki można był przejrzeć a wczoraj się mega zdziwiłem bo nic nie działa.
@Knowhere sprawdzimy to, dzięki za zgłoszenie.
@msniezek dziekuje. Czasem zapominam o tej małpce 🙂
@msniezek Nigdzie nie pisałem, że to Wasza wina. Byłem ciekaw co jest grane, bo wywołanie mnie w poście wyglądało tak samo, jak u wszystkich.
z ciekawości jak wyglądała ta sprawa w sądzie?
i o co wnioskowała druga strona?