Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W jaki sposób i gdzie mogę odowłać się od bezzasadnej decyzji allego o zablokowaniu moich kont? Allegro zasłania się tajemnicą firmy. Dział bezpieczeństwa nie odpisuje. Pracownik allegro nie chciał udzielić mi informacji w jaki spoób moge złożyć skargę. Poinformował mnie, że zrobi to samodzielnie, ale w tym temacie też cisza.
Tylko sławny dział bezpieczeństwa.
Rozumiem, ale czy tak duza platforma jak allegro nie ma działu skarg lub reklamacji? Pani na whats app zasugerowała mi, że mogę złożyc skargę do działu bezpieczeństwa. Rozumiem, że mam złożyc skargę na nich do nich? Przecież to bezsensu. Z nimi nie ma kontaktu od kilku dni.
Mozesz sie odwolac do sadu dzial bezpieczenstwa to panstwo w panstwie
To jest jakaś porażka! Przeszłam dwa razy ich weryfikacje, przesłałam potwierdzenia od hurtwoni ze współpracą. Konto ma 420/860 pkt. Nie mam zaległości, dyskusji. Poprostu im nie spodobała jedna hurtwonia ( zagraniczna). Napisałam, że z niej zrezygnuje. Odblowali, po czym wystawiłam produkty z pl hurtowni na która otrzymali powierdzenie współpracy i mnie znow zblokowali, zasłaniając sie tajemnicą firmy. Zablokowani mi nawet sprzedaż na koncie prywatnym, gdzie nie prowadze tam sprzedaży. Czyli mam rozumieć, że allegro już jest dla mnie spalone tak?