Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem kluczyk do auta na allegro lokalnie odrazu zapłaciłem i po opłaceniu był komunikat że płatność trwała dłużej niż zwykle. Przelew z konta poszedł ale nie został zaksięgowany na allegro lokalnie. Kontaktowałem się ze sprzedająca to mówiła że ona nic nie ma że zapłaciłem. Po chyba 20 minutach po nieopłacenie przedmiot został wystawiony z powrotem na sprzedaż a pieniądze nie wróciły na konto.
@Client:118504068 o ile kupiłeś na allegro lokalnie (oby nie z podesłanego linka z socjalnych mediów lub 0LX) to nieudana płatność możne wracać do 3 dni roboczych 🙄
Płatność wyszła z konta i na stronie banku mam potwierdzenie przelewu. Nie była to duża suma ale jednak. Mam nadzieję że pieniądze wrócą. Jeszcze wymyśliłem że w porozumieniu ze sprzedająca otworze spór i chyba tam jest możliwość poproszenia allegro o pomoc w rozwiązaniu sporu bo innego sposobu na kontakt z allegro nie wymyslilem
@Client:118504068 Nieudana płatność wróci samoczynnie na konto w ciągu kilku dni - sprzedający nie ma z tym nic wspólnego więc otwieranie dyskusji mija się z celem - nie do tego ona służy.
Formularz kontaktowy do allegro masz tu - Skontaktuj się z nami - Allegro
Kolega Filipińczyk kupił rower z takiego linku. Nie ma pieniędzy roweru i jeszcze kazali mu wygenerować bliska żeby zwrócić mu pieniądze. Był na policji żeby zgłosić problem ale odesłali go z niczym bo nie było tłumacza z angielskiego. Puzniej dostał smsa z innego banku niż swojego że ma dokończyć rejestrację konta w banku. Tłumaczyłem mu że ma jeszcze raz iść na policję bo to poważna sprawa ale powiedział że jeszcze poczeka kilka dni bo liczy że sprawa sama się wyjaśni. Nie jest świadomy tego co się może dzieci. Ja swój kluczyk znalazłem sam zaczynając od nowej zakładki i wejściu na allegro lokalnie więc mam nadzieję że pieniądze wrócą i nie doszło do żadnej kradzieży danych bo szczerze mówiąc słaby jestem w tematach internetowych.
@Client:118504068 Jeśli samodzielnie wyszukałeś ofertę to nie masz się czego obawiać.
Jest jakaś mikro szansa, że w wyniku błędu ten zwrot utknie gdzieś w czeluści systemu operatora płatności - jeśli środki nie wrócą do przyszłej środy to przez podany wyżej formularz kontaktowy prześlij potwierdzenie płatności i poproś o sprawdzenie.