anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak połączyć w ostatnim etapie płatności dwa oddzielne koszyki zakupów ale od tego samego dostawcy?

AG_TERE11
#1 Nowicjusz#

Chodzi o to że chciałam z dość dużej ilości wylicytowanych produktów wybrać do płatności tylko kilka. Po moim wyborze, zaznaczeniu konkretnych aukcji wybrałam "opłać" i wtedy wynikło (nie zwróciłam uwagi), że mam zakupy od dwóch różnych sprzedawców,w tym od jednego za mało by naliczył się Smart. Chciałam do tego właśnie koszyka dodać jeszcze inne produkty wylicytowane przeze mnie (oczekujące na zapłatę) od tego samego dostawcy. Nie wiem czy tak się da zrobić, jeżeli mam już te poprzednie produkty w miejscu przed płatnością.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@AG_TERE11 jeżeli przedmioty dla których rozpoczęłaś płatność były z licytacji i nowe przedmioty które chcesz dołączyć do transakcji też pochodziły z licytacji, to powinnaś mieć możliwość ich wspólnego zaznaczenia w zakładce [moje zakupy] i opłacenia. Jeżeli płatność dla tej pierwszej transakcji jest rozpoczęta (a jej nie finalizowałaś) anuluj ją. Wtedy będziesz mogła opłacić wspólnie. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów