Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zablokowano mi konto niby z braku opłaty,mimo że opłate dokonana dawno temu w terminie,ale nie mam możliwośći gdzie sie poskarżyć na działania allegro bo na zaden adres maile do nich nie dochodza.Mało tego za pażdziernik przyszła mi opłata mimo ze nic w pażdzierniku nie sprzedane.Jestem na allegro od początku i pomyśleć że na początku to sie prosili by wystawiać cokolwiek,a teraz ciagle jakieś beznadziejne zmiany wymysły ,wysokie prowizje zniechęcające wystawców.Z roku na rok coraz blizej DNA
Tu masz odpowiedz jak skontaktować się z allegro Jak się skontaktować z Allegro wybierasz temat i piszesz do pomocy allegro
@Doroty wszystkie informacje na temat opłat naliczanych za korzystanie z usług Allegro znajdziesz w tej zakładce.
Już wyjaśniam czego dotyczą naliczone opłaty. Są to opłaty utrzymaniowe, które dotyczą ofert starszych, niż rok, w których przez ostatnie 365 dni nie doszło do zakupu. Opłata jest naliczana co 10 dni, do momentu, aż w ofercie dojdzie do zakupu lub zostanie ona zakończona przez sprzedającego.
Opłata jest uzależniona od działu i kategorii, w których umieszczasz ofertę (Załącznik nr 4 do Regulaminu Allegro, Część II Opłaty podstawowe za wystawienie Towarów, punkt 6).
Jej wysokość sprawdzisz w tabeli:
Więcej informacji na ten temat, znajdziesz w tym artykule.
Opłaty utrzymaniowe? Boże... 😯😬