Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Wystawiłem na sprzedaż przedmiot. Albo czegoś nie doczytałem w kwestii opłat albo ktos się teraz podszywa i próbuje wyłudzić pieniądze za ogłoszenie. Nie mam doświadczenia dużego ale u konkurencji zanim przedmiot się pojawił w ogłoszeniach musiałem dokonać opłaty. Tutaj wystawiłem ogłoszenie i przedmiot pokazał się na Allegro. Dopiero później przyszła opłata, która pierwotnie zlekceważyłem ale w czasie 3 miesięcy kwota powiększyła się 2x prawie 3x. Nie chce oskarżać ale serio coś nie doczytałem albo ktos coś kombinuje. Oto mail, z którego dostaje wezwania do zapłaty (powiadomienia@allegro.pl).
Prosba o pomoc jak zweryfikować ze to nie oszustwo albo jak skontaktować się z kimś z Allegro i zwyczajnie sprawdzić to.
pozdr
No jeżeli e-mail przychodzi z domeny Allegro
@allegro.pl
to jest prawdziwa informacja. Kot podał już Ci link do rozliczeń 🙂
Z takiego adresu dostał info o długu powiadomienia@allegro.pl
a z takiego wcześniej ze coś wystawiałem
info@powiadomienia.allegro.pl
oba są poprawne?
Kurcze, oba. Ja wiem ze te powiadomienia (powiadomienia.allegro.pl) jako sub domena mogą wprowadzać w błąd. Czujnym zawsze warto być. Ale oba są od Allegro. Sprawdź jeszcze sobie ten link od Lwa, tam będą napisane czego dotyczą opłaty. Kontakt z Allegro
Dzięki wielkie. Już sprawdziłem i fakt mam zaległość 101 pln. Ale te adresy i brak infolinii trochę słabe tu ważne ze się wyjaśniło. Pozdr