Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy przesyłkach Allegro dpd Allegro Punkty Poczta, Żabka, Orlen, Ruch itd... kto płaci za zwroty? Czy ja jako sprzedający jestem obarczana opłatami?
Przykład. Produkt za 50 zł przesyłka allegro za 0 zł. Klient robi zwrot.
musicsklep_pl zwror ze ,,smartem ,, jest bezpłatny .
A bez smarta? Gdyby za wysyłkę zapłacona była normalna kwota?
Niedawno nadawałam prywatną paczkę, przez szybkie nadania. Odbiorca nie ogarnął, że paczka jest. Paczka wróciła. Żadnych kosztów za zwrot.
A w przypadku nadania przez zarejestrowane konto, koszt zwrotu ponosi sprzedający ?
Nie mówię o paczce pobraniowej.
szataskrzata_pl w przypadku Poczty klient płaci za zwrot przesyłki bez smarka 😁. Na stronie każdej oferty w zakładce ,, zwroty,, masz wszystko opisane ze szczegółami
Czytałam dwa tematy i ostatecznie napisałam nie w tym co trzeba 🙈 🤣
Moje pytanie dotyczyć miało zwrotu Do nadawcy NIEODEBRANEJ paczki, a nie zwrotu jako "rozmyślenia się czy innej przyczyny" 😄
Wybaczcie
Na logikę klient sam powinien się domyślić że jeśli sam zawinił i nie odebrał to powinien ponieś tego konsekwencje ale niektórzy myślą inaczej.
Na logikę to nie powinny mieć miejsca sytuacje w których paczki pobraniowe wracają do sprzedających, a z klientem jest zero kontaktu....
A sprzedający poniósł straty większe niż ta paczka była warta🙈
Ale wiadomo jak jest. Nie umiem tego zrozumieć. Niektórzy sobie z tego sport zrobili czy jak ?
Swoją drogą kupujący są chronieni na każdym kroku. A sprzedający?
Osobiście nikomu nic nie wysyłam za pobraniem i innym też tak radzę dla spokoju i unikania kłopotów.
Client:44052296tak zwrot Inpost jest bezpłatny