Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam, mam problem z kodami ean...
mam ponad 50 aukcji gdzie na towarach nie ma eanu...
ktoś sobie z tym poradził???
@AutoCzesciLeczna poszukaj generator kodów są darmowe i wydrukuj, będzie jak z fabryki 🙂
Jak chcesz nadawać własne kody, to muszą się one zaczynać od cyfry 20 (to pula prywatna, do użytku wewnętrznego i nie jest niepowtarzalna).
MI SIĘ WYDAJE TO CO WPROWADZA ALLEGRO CHCE WYPRZEĆ MAŁYCH SPRZEDAWCÓW I WSPIERAĆ SWÓJ SKLEP !! WSZYSTSKIE TE ZMIANY CO TERAZ WPROWADZAJA MAJA SPRZYJAĆ TYLKO DUŻYM SKLEPOM JAK NP ALLEGRO SKLEP
A to dopiero początek
ale co tam prowizje zapłacisz że aż gałki wyskoczą
Generalnie nie mam nic przeciwko kodom EAN, na towarach "masowych". Tworzony na ich podstawie KATALOG ALLEGRO jest fantastycznie pomocny przy wystawianiu takich aukcji, ale powiedzmy sobie szczerze dla KUPUJĄCEGO z tego żaden pożytek, a to ponoś PRZEDE WSZYSTKIM MA IM UŁATWIĆ ZAKUPY. Skąd takie twierdzenie- nie mam pojęcia. Jestem użytkownikiem serwisu praktycznie od początku jego działalności i JESZCZE NIGDY NIE SZUKAŁEM INTERESUJĄCEGO MNIE TOWARU PO KODACH EAN.
Problem z kodami zaczyna się przy wystawianiu aukcji z towarem, który nie posiada tego numeru a jest przypisany do kategorii w której serwis WYMAGA TAKICH KODÓW. Porady moderatorów to : poproś producenta o nadanie takiego kodu albo sam wystąp o jego nadanie. OBIE RADY ABSURDALNE.
Praktycznie producent na moją prośbę a mam np. tylko dwa przedmioty jego produkcji nawet nie odpowie. Jest jeszcze drugie rozwiązanie, które tak bardzo forsuje serwis. Aby podnieść sprzedaż SAM WYSTĄP O NADANIE TEGO KODU. I gdybym jeszcze w ofercie miał 100-200 takich samych przedmiotów, to chociaż sprzedaży to nie zwiększy, to dla świętego spokoju KUPIŁ BYM TE KODY, bo żeby była jasność to nie jest bezpłatne, ale moje pytanie w tej sytuacji nasuwa się jedno SKĄD KUPUJĄCY BĘDZIE ZNAŁ TEN KOD, SKORO W WIĘKSZOŚCI NA NASZYCH AUKCJACH SĄ RZECZY POJEDYNCZE.
Stare powiedzenie pszczół ( a może starych pszczół ) mówi że jak nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo o co chodzi.
Kasę?