Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, wchodząc na swoje aukcje z zakładki asortyment ( oferty maja status aktywny) na jakąś z moich ofert to po 2 sekundach pojawia się komunikat Błąd 404.
Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy."
Czy tylko ja tak mam? Co z tym zrobić?
Przykładowa aukcja 17794665633
Wysłałam zapytanie do allegro, ale nawet nie przyszło mi potwierdzenie, że jakaś wiadomość została do nich wysłana.
Już zostało to naprawione. Dziękuję.
Fajnie byłoby wiedzieć, co było przyczyną.
@WSsklepSikorska cieszę się, że już działa.
Niestety nie będę w stanie wskazać przyczyny, na przyszłość w takiej sytuacji najlepiej jest skorzystać z innej przeglądarki, a jeśli to pomoże to wyczyścić pamięć podręczną i pliki cookies, tej, której używasz.
u mnie to samo teraz... proszę o pomoc
dodam jeszcze, że nie jest to problem przeglądarki bo na innej to samo - bardzo proszę o naprawienie tematu
cos się dzieje z allegro bo jako konto zakupowe przeskakuje mi na allegro bussiness i w koszyku polowa rzeczy jest niedostępna, zaś jak przełącze na allegro zwykłe to jest wszystko, mimo że te rzeczy wszystkie mają opcję faktury vat dostępne. Jakies błędy zaczeły się dziać i wczoraj pewnie przez to moje aukcje wywalało i miałem zerową sprzedaż, a dziś już nie wyrzuca mi aukcji i normalnie wszytko działa. Prosimy o naprawienie tego zamieszania...
jak wchodzę w Twoją aukcje przez allegro jako klient prywatny to aukcja istnieje, a jak przez konto bisnez to 404
@stylander czy możesz przesłać nagranie ekranu kiedy konkretnie pojawia się błąd 404?
@Pet_1994 jeśli wchodzisz przez konto biznes na oferty Stylander, to ich nie zobaczysz, bo Stylander nie wystawia faktury.
Odnotowaliśmy problemy z kwalifikacją ofert na Allegro Business, w związku z dzisiejszą aktywacją business.allegro.pl, dlatego niektóre oferty nawet spełniające warunki, mogą nie być widoczne na business.allegro.pl.
Dział techniczny już pracuje nad rozwiązaniem.
Witam, u nas dokładnie taka sama sytuacja - niezależnie od przeglądarki - w moich ofertach widoczne są jako aktywne, natomiast po kliknięciu w nie pojawia się błąd 404. Proszę o pomoc
Błąd 404 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
@eko-max_pl podeślij nam proszę zrzut ekranu z błędem.
@eko-max_pl problem w tym, że Allegro bussines, to co innego niż Allegro, spójrz na mój koszyk
w bussines jest coś, a na Allegro nie ma🤔
Witam. U mnie podobnie niektóre rzeczy widać w koszyku z konta prywatnego, a niektóre z business, przez co klienci nie widzą ofert... przykładowo dodam przedmiot do koszyka na koncie prywatnym i po wejściu w koszyk on tam jest, ale jak przełączę na business to już go nie ma i działa to w drugą stronę. Dotyczy to dużej części moich produktów, mimo że na całym asortymencie mam ustawione FV vat
Podpowiedź
Błąd 404 ma związek z nieuzupełnioną stawką VAT. po ustawieniu stawki aukcje są widoczne tak długo dopóki się ich nie zamknie.
Dzięki, centralnie w punkt. Po ustawieniu odpowiedniego VATu, wszystko wraca do normy.