anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wchodze na swoje aukcje to po 2 sekundach wyskakuje błąd 404

WSsklepSikorska
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, wchodząc na swoje aukcje z zakładki asortyment ( oferty maja status aktywny) na jakąś z moich ofert to po 2 sekundach pojawia się komunikat Błąd 404. 

"Ups, nic tu nie ma

Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy."

Czy tylko ja tak mam? Co z tym zrobić?

Przykładowa aukcja 17794665633

Wysłałam zapytanie do allegro, ale nawet nie przyszło mi potwierdzenie, że jakaś wiadomość została do nich wysłana. 

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

WSsklepSikorska
#7 Wielbiciel

Już zostało to naprawione. Dziękuję. 

Fajnie byłoby wiedzieć, co było przyczyną.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@WSsklepSikorska cieszę się, że już działa.
Niestety nie będę w stanie wskazać przyczyny, na przyszłość w takiej sytuacji najlepiej jest skorzystać z innej przeglądarki, a jeśli to pomoże to wyczyścić pamięć podręczną i pliki cookies, tej, której używasz. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

stylander
#9 Pomysłodawca

u mnie to samo teraz... proszę o pomoc

oznacz moderatorów

stylander
#9 Pomysłodawca

dodam jeszcze, że nie jest to problem przeglądarki bo na innej to samo - bardzo proszę o naprawienie tematu

oznacz moderatorów

Pet_1994
#8 Zapaleniec

cos się dzieje z allegro bo jako konto zakupowe przeskakuje mi na allegro bussiness i w koszyku polowa rzeczy jest niedostępna, zaś jak przełącze na allegro zwykłe to jest wszystko, mimo że te rzeczy wszystkie mają opcję faktury vat dostępne. Jakies błędy zaczeły się dziać i wczoraj pewnie przez to moje aukcje wywalało i miałem zerową sprzedaż, a dziś już nie wyrzuca mi aukcji i normalnie wszytko działa. Prosimy o naprawienie tego zamieszania...

oznacz moderatorów

Pet_1994
#8 Zapaleniec

jak wchodzę w Twoją aukcje przez allegro jako klient prywatny to aukcja istnieje, a jak przez konto bisnez to 404

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@stylander czy możesz przesłać nagranie ekranu kiedy konkretnie pojawia się błąd 404? 

@Pet_1994 jeśli wchodzisz przez konto biznes na oferty Stylander, to ich nie zobaczysz, bo Stylander nie wystawia faktury. 

Odnotowaliśmy problemy z kwalifikacją ofert na Allegro Business, w związku z dzisiejszą aktywacją business.allegro.pl, dlatego niektóre oferty nawet spełniające warunki, mogą nie być widoczne na business.allegro.pl.
Dział techniczny już pracuje nad rozwiązaniem. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

eko-max_pl
#7 Wielbiciel

Witam, u nas dokładnie taka sama sytuacja - niezależnie od przeglądarki - w moich ofertach widoczne są jako aktywne, natomiast po kliknięciu w nie pojawia się błąd 404. Proszę o pomoc

Błąd 404 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@eko-max_pl podeślij nam proszę zrzut ekranu z błędem. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@eko-max_pl  problem w tym, że Allegro bussines, to co innego niż Allegro, spójrz na mój koszyk

w bussines jest coś, a na Allegro nie ma🤔

alll.png

oznacz moderatorów

giftbay23
#7 Wielbiciel

Witam. U mnie podobnie niektóre rzeczy widać w koszyku z konta prywatnego, a niektóre z business, przez co klienci nie widzą ofert... przykładowo dodam przedmiot do koszyka na koncie prywatnym i po wejściu w koszyk on tam jest, ale jak przełączę na business to już go nie ma i działa to w drugą stronę. Dotyczy to dużej części moich produktów, mimo że na całym asortymencie mam ustawione FV vat

oznacz moderatorów

Elektromil_net
#7 Wielbiciel

Podpowiedź

Błąd 404 ma związek z nieuzupełnioną stawką VAT. po ustawieniu stawki aukcje są widoczne tak długo dopóki się ich nie zamknie.

oznacz moderatorów

Przestrzen_Forma
#7 Wielbiciel

Dzięki, centralnie w punkt. Po ustawieniu odpowiedniego VATu, wszystko wraca do normy.

oznacz moderatorów