Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś ma jakiś sposób? Wojna Allergo z INPOSTEM niekorzystna ani dla Sprzedawców ani dla Kupujących.
DHL poziom poniżej krytyki, ani nie odbierają ani nie dostarczają. Co chwilę inny kurier z łapanki. Aczkolwiek Allegro wie lepiej i nam go dodaje.
Czy ma ktoś patent jak nie wysyłać DHL?
@Pulse nic nie zrobisz, Allegro DHL jest pakiecie Allegro Delivery - Obowiązkowy 😞
To samo jest z Orlanem czy One Kurierem non stop inni kurierzy a Allegro zbiera ekipę najbardziej problematycznych przewoźników, mają problemy logistyczne, opóźnienia, przepełnione maszyny 😞 kiedyś pewnie wyjdzie im to bokiem
Tak tylko Orlen i OneKurier są rzetelni a DHL i DPD, nie odbierają paczek na czas i w tedy spada jakość sprzedaży, te firmy to porażka, jakim prawem allegro zmusza sprzedających do korzystania z ich usług?
Mam chyba prawo wybrać przewoźnika?
DHL i DPD to jakaś porażka, zostawiam paczki w paczkomacie, a on odbiera na drugi dzień, dlaczego wtedy ja tracę na jakości sprzedaży?
Paczka nadana na czas przed 14, pomijając, że już wcześniej próbowałem nadać w Lidl (POP DHL) i allegro punkcie.