anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wygląda prowizja na Black Week 2024

XxXwisniaXxX007
#7 Wielbiciel#

Cześć! Z racji tego, że zbliża się black week 2024, teoretycznie jest napisane, ze allegro nie pobiera prowizji. Natomiast w poprzednich latach były to dwukrotnie większe niż normalnie. Czy są JAKIEKOLWIEK opłaty napisane drobnym druczkiem których nie widzę? Nie wierzę, że to jest za darmo. Moje konto i przedmioty spełniają warunki promocyjne, ale nie wiem czy się to po prostu opłaca, jak mam zapłacić 60% prowizji np od produktu. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

REHFIT
#8 Zapaleniec#

Tez chętnie się dowiem, bo czytając regulamin i warunki byłam w szoku jakoby miałobyć to bez dodatkowych opłat , prowizji.

Poprzednie lata udział w tej akcji zupełnie się nie opłacał bo nie dośc że z ceną trzeba było zjechać bardzo.. to jeszcze wchodziła podwójna , lub potrójna prowizja.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@XxXwisniaXxX007 W tym roku nie ma dodatkowej prowizji - wystarczy, że podczas zgłaszania oferty do kampanii, obniżysz cenę w ofercie (zgodnie z wymaganiami danej akcji). Tutaj znajdziesz więcej informacji na ten temat. 😊

oznacz moderatorów

Prasa
#8 Zapaleniec#

Jest to wspaniały sposób do obniżenia cen na stałe. Obrót black week + grudzień do wykonania wymusi utrzymanie cen z poziomu black week - dzięki temu wkrótce w wielu kategoriach pozostanie mielenie towaru, bo zarobek będzie wkrótce zerowy. 

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@XxXwisniaXxX007   Prowizji ma już nie być,  czytałem wczoraj tutaj że Allegro będzie naliczać marżę. To absolutna  nowość i znaczne ułatwienie dla sprzedających. Mniejszy dochód = mniejsze podatki, mniej problemów.

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/nowo%C5%9B%C4%87-mar%C5%BCa-alle...

oznacz moderatorów