Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak wykonać wyszukiwanie żądanej frazy w treściach aukcji ?
Takie pytanie zadalem do Allegro....
I co dostaje w odpowiedzi ?
"
Jeszcze raz dziękuję za Pana wiadomość i mam nadzieję, że Pana pomysł pomoże nam usprawnić działanie naszej wyszukiwarki. Proszę pamiętać, że swoje pomysły może Pan również zgłaszać
"
Bezczelosc i glupota zarzadzajacych przekroczyla wszelkie granice. Nie dosc, ze potraktowali mnie jak debila, to jeszcze kłamią w zywe oczy, ze sie tym zajmą....
Usunęli niniejszą funkcję a teraz udają, że nic nie wiedzą i jeszcze fałszywie zgrywają cwaniaków, ze się tym zajmą !
Ręce i nogi opadają....
@DobreHandlowanie, obecnie trwa test. U niektórych użytkowników wyszukiwanie w opisach produktów nie działa.
To jest po to aby nie można było zakańczać aukcji i mogli rąbać prowizje za sprzedawanie towaru którego nie ma stanie !
Jak to u niektórych użytkowników wyszukiwanie nie działa... ! Znaczy ja jestem ten gorszy ! ?
Co ja jestem królik doświadczalny do robienia eksperymentów na moich nerwach ! ? Dzielicie klientów na lepszych i gorszych ! Znaczy ja nie zasługuję na tę Waszą Przewielebną godność pełnego korzystania już od miesiąca ?
[edycja]
@DobreHandlowanie, rozumiem, że temat może budzić emocje. Natomiast nie ma naszej zgody na porównywanie niezadowolenia z powodu testu na Allegro do ruchu, który kosztował życie milionów ludzi. Proszę Cię o rozwagę i szanowanie zasad społeczności Allegro.
Nie życzę sobie usuwania moich postów !
Znowu cenzura ! Nie stać Was na stawanie z otwartą przyłbicą ? Potraficie tylko skrycie i fałszywie manipulować postami, nie szanując cudzej własności intelektualnej !
@DobreHandlowanie, Twoje posty nie będą usuwane, jeśli będziesz przestrzegać regulamin społeczności.