anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z in - post reklamacja

zuzabizzu
#9 Pomysłodawca

Wiem że jest tutaj ktoś odpowiedzialny za kontakt od strony In-Post , proszę mi powiedzieć co w sytuacji  gdzie kurier nie podjechał mi po paczki, zlecenie odbioru zrobione o 8 rano, po kontakcie telefonicznym uzyskałem informacje że dziś już nie podjedzie , zostaje z 100 paczek z weekandu nie wysłanych , zaraz zawiozę je na sortownie osobiście kolejny już raz w okresie ostatnich 3 tygodni kto zwróci mi za paliwo ? Co mi da reklamacja to że kurier podjedzie jutro i kto będzie się tłumaczył z niewysłanych zamówień? Proszę też o wypowiedź pracownika allegro w końcu przesyłki smart to wasza usługa więc za nią też wy odpowiadacie...  @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@zuzabizzu temat poruszany tu wielokrotnie , Inpost ma to TAM / na reklamację otrzymasz przeprosiny i obietnicę poprawy / , a allegro też ma to TAM tylko głębiej i spycha na Inpost .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@zuzabizzu wkleję co zawsze wkleja @InPost 😄

na wstępie przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Mają prawo Państwo złożyć reklamację.

W tym celu proszę o wypełnienie formularza reklamacyjnego udostępnionego na stronie internetowej: https://inpost.pl/kontakt/zloz-reklamacje Reklamacja rozpatrywana jest do 30 dni kalendarzowych. Odpowiedź zostanie przekazana na adres e-mail wskazany w formularzu reklamacyjnym.

________
Κώστας
oznacz moderatorów

zuzabizzu
#9 Pomysłodawca

Ja to wszystko wiem najlepsze były dwie dziewczyny na infolinii po 10 minutach usłyszałem przepraszam mamy problemy techniczne czy mógłby Pan zadzwonić jeszcze raz 

oznacz moderatorów

InPost
Ekspert InPost

Dzień dobry @zuzabizzu, w celu dalszej weryfikacji sytuacji proszę o kontakt mailowy na adres pomoc@inpost.pl. W treści wiadomości proszę podać numer zlecenia oraz pełny adres jego realizacji (ulica, numer domu oraz mieszkania, kod pocztowy i nazwę miejscowości). W imieniu firmy przepraszam za niedogodności.

oznacz moderatorów

zuzabizzu
#9 Pomysłodawca

Śmiech na sali , w momencie kiedy osobiście zawiozłem paczki na sortownie , status zlecania podjazdu uległ zmianie na "Zlecenie zrealizowane" czyli co mogę liczyć że kurier odpali mi jakąś dolę ze swojej dniówki ? Maila oczywiście napisałem chociaż wiem że on nic nie da.

oznacz moderatorów

zuzabizzu
#9 Pomysłodawca

Napisałem na wskazany adres mailowy wiadomość tylko po to żeby zostać poproszonym o podanie 53 nr przesyłkę których kurier nie odebrał , a to nie po to jest nr zlecenia ? Mam ciekawsze rzeczy do roboty niż klepanie cyferek żeby na koniec usłyszeć przepraszamy za niedogodności , InPost pikuje w dół i robi się gorszy niż Poczta Polska (a o to trzeba się naprawdę postarać )

oznacz moderatorów

zuzabizzu
#9 Pomysłodawca

@InPost  Wczoraj kolejny niezrealizowany podjazd kuriera kolejna wycieczka na sortownie do tego zginęły dwa zwroty od klientów które kolejno od tygodnia i od dwóch tygodni są „w drodze” to co się u was teraz dzieje to jest śmiech na sali. Kurier nawet nie raczy odebrać telefonu a co dopiero paczki. Nie wiem mam wam zacząć faktury za paliwo wystawiać czy co?

oznacz moderatorów

zuzabizzu
#9 Pomysłodawca

@InPost , dwa dni podrząd znów nieodebrane paczki przez kuriera , dziś zapowiada się że będzie powtórka z rozrywki(numer do kuriera uzyskany na infolinii nie odpowiada) , gdzie mogę złożyć jakąś oficjalną skargę na wasze śmieszne usługi ?

oznacz moderatorów

InPost
Ekspert InPost

@zuzabizzu  

Prosimy o kontakt na pomoc@inpost.pl z dokładnym opisem sprawy, podaniem numerów zleceń i przykładowych numerów paczek, byśmy mogli zweryfikować sytuację. 

oznacz moderatorów

zuzabizzu
#9 Pomysłodawca

@InPost  tak jak mi poleciłeś zgłosiłem sprawę na podobany adres mailowy i dostałem odpowiedź ze że oba zlecenia maja status zrealizowany , kpicie sobie ze mnie czy co ? Student po drugiej stronie monitora nie umie czytać najwyraźniej gdyż opisując sytuacje napisałem że jest status zrealizowany bo sam zawiązałem przesyłki na sortownie , nie dostrzega w trackingu braku pozycji „odebrane od klienta” , czy jest możliwość dostać kontakt do kogoś kompetentnego ?

oznacz moderatorów

InPost
Ekspert InPost

@zuzabizzu 

Skierowaliśmy skargę do oddziału z prośbą o dopilnowanie prawidłowej realizacji zleceń w przyszłości. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności. 

oznacz moderatorów