Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę wznowić/wystawić ofertę z produktem EAN 5901436731467
Ktoś już utworzył produkt w totalnie błędnej kategorii, jak zgłosić ten błąd?
wpisanie informacji w polu "sugestie" nie puszcza dalej formularza, chcecie by poprawić kod, foto itp. a co jeśli te dane są poprawne a tylko kategoria błędna?
Dlaczego nawet to utrudniacie?
Tutaj możesz zgłosić; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=51c159e7-e9c6-4991-a769-7a7fd5c458e1
jak dobrze pójdzie poprawią za 2-3 miesiące. Tak było jak ja zgłosiłem jakąś drobnostkę 🙂
@TanioRTV, dzięki za Twoją wiadomość, zgłosiłam to. Gdy będę wiedziała coś więcej w tej sprawie, dam znać.
@TanioRTV, czy możesz jeszcze dopowiedzieć, co dokładnie się nie zgadza według Ciebie? Ofertę jakiego przedmiotu chcesz wystawić?
Dziękuję za zainteresowanie się tematem, jednak zdziwiony jestem że nie wie Pani o jaki produkt chodzi. Przecież mamy EAN, po to niby jest ta produktyzacja - czyż nie?
Podpowiem jak to zrobić, u góry strony jest wyszukiwarka, wklejamy ten EAN, klikamy szukaj 😄
i mamy 18 wyników. A teraz najlepsze, trzy z nich są w prawidłowej kategorii ale nie są połączone z produktem, pozostałe 15 jest w błędnej, ale są połączone
Czy zamiarem allegro było tak kompletne zbałamucenie klientów by produktu: półkieszeń do radia CB - podkreślam CB poszukiwać w dziale telewizji przemysłowej?
Bo tam został utworzony produkt, a kolejni sprzedający zostali zmuszeni do powielania tego błędu.
Ten wątek dotyczy jednak problemu ze zgłoszeniem błędu - skoro inne parametry są poprawne to dlaczego nie ma możliwości wskazania złej kategorii jako błędu?
mogę zaraz podać kilkadziesiąt przykładów produktów które mają poprawne parametry ale są w złych kategoriach tylko skomplikowana procedura zgłaszania błędów nie zachęca do tego 😞
@TanioRTV dziękuję za Twoją uwagę, rzeczywiście w formularzu nie ma opcji zaznaczenia błędnej kategorii. Zgłosiłam Twoją sugestię, aby taka opcja została wprowadzona do odpowiedniego działu, tymczasem możemy przenieść Twoją ofertę do odpowiedniej kategorii. Potwierdź proszę, czy produkt w ofercie, którą chcesz wznowić to President URZ0314 półkieszeń do radia i powinien być w kategorii Allegro > Elektronika > Telefony i Akcesoria > Radiokomunikacja > Sprzęt CB > CB Radia?
@la_nika wskazana przez Ciebie kategoria na pewno jest dla tego produktu lepsza niż telewizja przemysłowa, ale moim zdaniem 16628 pasuje jeszcze lepiej
No ręce opadają... półkieszeń dla CB w kategorii "Elektronika > Telefony i Akcesoria >"
Onuce proponuję w "medycyna > podpaski" 🤣
@DECO-MASTER do mnie pijesz?
Czy to ja wymyśliłem dział radyjek CB w telefonach?
TanioRTV No nie do Ciebie, tylko do systemu bez rozumu. Nie unoś się 😊
Elektronika > pozostałe, albo nawet motoryzacja > pozostałe lepiej by pasowało.
Tam bym osobiście szukał.
@DECO-MASTER Tak poza tematem, przypominają mi się oferty butów i czekolad w kategorii z Telewizorami, teraz królują konta Prime, HBO I Spotify 😄
@la_nika Trzeba zgłaszać wszystkie oferty po kolei, czy możesz to jakoś "hurtowo" załatwić? https://allegro.pl/kategoria/tv-i-video-telewizory-257732?order=p&bmatch=cl-e2101-d3794-c3683-ele-1-...
Chodzi głównie o te konta połączone z produktami-telewizorami oraz waluty w grach.
@TanioRTV Ja to załatwiałem tak: zgłaszałem błąd w produkcie i jedyne co podawałem to informacja w "innych sugestiach", że: "produkt znajduje się w nieprawidłowej kategorii, proszę o zmianę na " i tutaj numer albo pełna ścieżka. Zgłoszenie zostanie oczywiście odrzucone, nie wiem czy to automat sprawdza parametry, czy pracownik Allegro nie widzi w ogóle "innych sugestii", ale chodzi o to, żeby złożyć odwołanie od odrzuconych zmian i przekazać komuś szczegółowe informacje w formularzu, żeby "przekazano je do odpowiedniego działu".
Sam miałem kilka przygód, gdzie pracownik ani nie mógł znaleźć mojego zgłoszenia, ani samego produktu (nawet podając bezpośredni link do formularza z produktem), a dotyczyło nieprawidłowej miniatury, ale to już tam inna beczka. Dobrze, że w ogóle mamy teraz takie narzędzie 😄
@DarkStoorM dziękuję za podesłanie. Tutaj widzę, że znalazło się też sporo pocztówek 😉 Zgłoszę to do odpowiedniego działu.
@TanioRTV Twoją zmianę też zgłosiłam i podałam jako kategorię sugerowaną przez Ciebie: Allegro > Elektronika > Telefony i Akcesoria > Radiokomunikacja > Sprzęt CB > Akcesoria i części > Uchwyty i podstawy ale jeszcze nie dostałam potwierdzenia, więc gdy tylko dowiem się więcej, napiszę tutaj!
la_nika Może lepiej nie. Ja bym w telefonach nie szukał.
Jak wyżej napiałem.
O ile takie kategorie istnieją🤔
la_nika a może kolejność jest niewłaściwa:
Elektronika > Telefony i Akcesoria > Radiokomunikacja >
Elektronika > Radiokomunikacja >itd.
Ja dumaju, szto nada pierestroić.
@DECO-MASTER @TanioRTV otrzymałam odpowiedź! I rzeczywiście zasugerowana została inna, bardziej pasująca i intuicyjna dla Kupujących kategoria, czyli:
Elektronika -> RTV i AGD -> Sprzęt car audio -> Akcesoria -> Kieszenie, ramki -> Kieszenie i półkieszenie.
Cytując klasyka: niezły tu burXXX siostro macie 🙂
Czyli wg standardów allegrowych: radio CB i antena do niego w telefonach ale kieszeń do montażu już w CAR AUDIO
ehh...
Antena, radio... Może przeniosą.
O tym też możesz powiadomić administratorów.
No ten to mają, mają...🤣