Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jesteśmy producentem roślin ozdobnych i wystawiając swoje produkty chciałabym je oznaczyć jako mój produkt w parametrach. Czy istnieje taka możliwość?
@FLORENS-pl Jeśli jesteś producentem, to mogę zgłosić prośbę dodania Twojej marki do kategorii. Daj mi proszę tylko znać, jaka to dokładnie ma być marka i w których kategoriach ma zostać dodana. 🙂
FLORENS Agnieszka Banasiewicz
NIP 754 29 35 417
kategoria:
Rośliny Nr kategorii 776
Gdybyś potrzebowała więcej danych to pisz 🙂
@FLORENS-pl Te informacje na razie nam wystarczą, ale jak rozumiem chciałabyś dodać samą markę "Florens"?
Tak, samo Florens będzie brzmieć ok.
Bardzo dziękuję 🙂
@FLORENS-pl dziękuję, już działam w tej kwestii.
@FLORENS-pl Mam jeszcze prośbę, czy mogłabyś mi wskazać, w których dokładnie podkategoriach z tej kategorii, którą wskazałaś ma się znaleźć Twoja marka?
Rośliny doniczkowe 16022
Byliny ozdobne 99806
Rośliny jednoroczne i dwuletnie 99831
Rośliny pnące 99818
Rośliny skalne 99826
Bulwy, cebulki, kłącza 12922
Zioła 99828
@FLORENS-pl dziękuję, dodaliśmy już Twoją markę do kategorii, które tutaj wskazałaś.
Bardzo serdecznie dziękuję 💚
Hej, Czy mogłabym prosić o zmianę nazwy producenta z Florens na FLORENS MARKET Ogrodnictwo Banasiewicz?
@FLORENS-pl Przykro mi, ale ta nazwa jest za długa.
FLORENS MARKET - Ogrodnictwo może być?
@FLORENS-pl Postaram się o zmianę na "Florens Market", ale w tej chwili nie mogę Ci tego obiecać, bo decyzja należy do opiekuna tej kategorii.
Będę wdzięczna za zmianę nazwy na "FLORENS MARKET Ogrodnictwo" - jak widać na załączniku- nazwy innych producentów w jednej z wybranych przeze mnie kategorii, są równiez długie.
@FLORENS-pl już działam i wrócę tutaj do Ciebie z informacjami.
@FLORENS-pl przepraszam, że musiałaś czekać, ale zgodnie z prośbą zmieniliśmy już nazwę Twojej marki.