Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
O co konkretnie pytasz, bo możliwości już mi kilka przychodzi do głowy?
Obecnie mam ustawioną wysyłkę w ciągu 2 dni, a chce zmienić na wysyłkę tego samego dnia.
@OMPOZNAN jako sprzedający masz możliwość zmiany tylko czasu wysyłki , reszta wchodzi z automatu .
Nie zupełnie. Jak mu chodzi o komunikat dostawa jutro czy cos to musi ustawić wysyłkę tego samego dnia, a tego nie ma i liczyć się z kłopotami... Jak chce dłuższy czas wysyłki to zmienić itp. Nie napisał konkretnie o co dokładnie pyta.
Właśnie o wysyłkę tego samego dnia co klient zamówił mi chodzi, ale jeżeli piszecie, ze nie ma takiej opcji to trudno.
To tu masz chyba niepoustawiane. Nie używam tego wiec może panowie jeszcze coś dodadzą. W każdym razie uważaj, bo to opcja nie tylko zwiększająca sprzedaż ale też ilość negatywów. Inpost ma przykładowo gwarantowany czas dostawy 48h, a oni Ci wyświetlą że klienci dostaną jutro i ups...
@OMPOZNAN jest taka opcja, ustaw wysyłka natychmiast lub 24 h, ustaw godzinę graniczną dla nadania np. 13 i nadawaj tak paczki przez jakiś czas, to się od razu nie pojawia, dopiero jak nadasz trochu paczek punktualnie to się pojawi, zamów do 13 wysyłka dziś 🙂