Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
do tej pory nie korzystałem z żadnych managerów sprzedaży. Wystarczyły maile czy zakładka zamówienia. Ale w końcu chciałbym coś odpalić zwłaszcza że dojdzie sklep internetowy. Coś znaczy jeden program który ogarnie mi wszystko - czyli menadżer allegro odpada. A co dokładnie? Konto na Allegro, sklep Internetowy na Shoperze, oczywiście jakieś pojedyncze zamówienia wprowadzane przeze mnie od klientów z O i L i X a 😉 czy osobistym odbiorem, do tego integracja z DPD, Paczkomatami i e-nadawcą poczty polskiej, a do tego jeszcze najlepiej integracja z księgowością inFakt żeby i faktury wystawiały się same 😉 Aaa no i dobrze by było mieć opcję 'magazyn' żeby sobie wszystkie dostawy wprowadzać i żeby schodziło ze stanu w miarę sprzedawania/wystawiania faktur.
Google przerabiałem ale to jeden wielki spam, a wolę coś poleconego od ludzi którzy takich programów używają.
Ktoś znalazł jakiś złoty środek pod takie wymagania?
Nie da się już edytować więc w dodatkowym poście - jedyne co znalazłem co spełnia wszystkie wymagania to Baselinker. Pytanie czy iść w to czy jest coś lepszego lub porównywalnego ale tańszego?
A jeśli baselinker to te ceny są stałe od zawsze czy są jakieś promocje czasem?
Baselinker jest najlepszy na rynku - cały czas się rozwija i spełni Twoje wymagania. Ceny są sztywne i uzależnione od ilości transakcji. Jest to większy kombajn niż by mogło się wydawać.
@Sarelco Baselinker - nie ma sensu szukać innych rozwiązań. Oprogramowanie działa stabilnie.
@Sarelco Podbijam stawkę: niech jeszcze sam pakuje i wysyła paczki😉
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄