Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drogie Allegro !
Jaki jest sens oceny kategorii :
w sposób który ocenia ostatnie 30 dni a przy braku danych wystawia 0 punktów ??
Czy to wina sprzedawcy, że wszystko w ofercie jest jasne i nikt nie chce zwracać ?
Już doszło do tego, że sam do siebie pytania co miesiąc wysyłam a teraz chyba mi przyjdzie kupować od siebie i zwracać aby ocena nie spadła ....
Przemyślcie to proszę ....
Za kupowanie od siebie bloka można wyłapać xD A oceny są rzeczywiście denne...
@Filtrant dziękuję za Twoją wiadomość i opinię.
W punkcie "Szybkie zwroty wpłat do klientów" punkty otrzymasz zarówno za szybki czas zwrotu wpłaty, jak i brak zwrotów od klientów. W takiej sytuacji otrzymasz punkty w zależności od ogólnej liczby zamówień z ostatnich 30 dni. Wyświetlamy je w panelu Jakość mojej sprzedaży przy mierze Szybkie zwroty wpłat do klientów z dopiskiem "brak zwróconych zamówień".
W teorii oczywiście wszystko jasne. A w praktyce :
@Filtrant nie masz punktów w mierze "Szybkie zwroty wpłat do klientów - brak zwrotów zamówień", ponieważ jeden zwrot został zgłoszony 7 kwietnia. Gdy otrzymasz przesyłkę zwrotną i zwrócisz wpłatę przez Allegro Finanse to policzymy czas zwrotu i wówczas będziesz miał punkty w mierze "Szybkie zwroty wpłat do klientów".
@Filtrant oj dobrze piszesz "drogie allegro" oj dobrze, bo drogie i coraz droższe....... A co sie przejmujesz oceną? I tak nie przeskoczysz ich żądań, wymagań, ocen, oni chcą mieć całe allegro tylko dla siebie, a cała reszta sprzedających to ich podnóżki. Najważniejszy jest sklep allegro.