anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakość sprzedaży, po zapłacie kupujacy prosi aby wysłać później paczkę.

MAMY ROZWIĄZANIE!
euphoria_art
#11 Animator#

Witam,

Wysyłka się opóźniła z powodu dwóch kupujących, wcześniej dokonali wpłaty po czym chcą towar w późniejszym terminie. Moderator może to sprawdzić w archiwum rozmów z kupującymi.

Chodzi o 3 aukcje:

Pierwszy kupujący - aukcja nr: 17033226681 oraz 17033225367

Drugi kupujący - aukcja nr: 17033230414

Bardzo prosił bym moderatora o sprawdzenie wiadomości i wykluczenie aukcji aby się nie liczyła do wysiłki w terminie.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
LEW433
#21 Demiurg#

Wykluczają po realizacji zamówienia dopiero.

oznacz moderatorów
euphoria_art
#11 Animator#

Wydrukowałem etykiety, jutro wysyłam z samego rana, mam nadzieje że wykluczą 🙂

Szkoda że kupujący nie ma okienka aby sobie odznaczył wysyłkę w innym terminie. Może kiedys dorobią taką funkcjonalność, nam sprzedawcom ułatwiło by to pracę.

Zauważyłem że jak jakość sprzedaży jest dobra to sprzedaż spada a jak super to towar lepiej się sprzedaję, nie wiem czy tylko u mnie tak jest czy i u innych.

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Nie prawda. Wykluczają gdy już minie termin wysyłki ale trzeba dać zrzut wiadomości od klienta. Mnie tak kiedyś kazał po 2 tygodniach wysłać, bo na wakacjach i wykluczyli. Tylko robiłam przez support to 2 dni wiadomość odczytywali i potem dobę wykluczali. Moderatorki to w  dobę  w tygodniu załatwiają. Tak czy siak było to dużo szybciej niż te 2 tygodnie.

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @euphoria_art. Nie mamy wglądu do Twojej korespondencji z klientami w Centrum wiadomości. Podeślij zrzuty ekranu z czatu przez formularz i podaj w nim numery tych zamówień. Zgłoszenie trafi do zespołu zajmującego się wykluczeniami 🙂 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:123091620
#8 Zapaleniec#

@MiMary To dziwne Marysiu (Wszystkiego Najlepszego z Nowym Rokiem dla Ciebie), bo wcześniej mieliście wgląd w miejsca, o których nie wiedziałem że istnieją. Witam po latach nieobecności. Ciekawość mnie sprowadza 🙂 Pozdrawiam Społeczność i Moderatorów.

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@Client:123091620, dziękuję! Tobie również życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku i pozdrawiam! 🙂 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
euphoria_art
#11 Animator#

Dziękuje,.

oznacz moderatorów