anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakość sprzedaży

Client:111622745
#1 Nowicjusz

Witam, 
Chciałem zapytać jakie Państwo mają odczucia co do jakości sprzedaży. Zdarzyła mi się przykra sytuacja. W natłoku wiadomości nie zauważyłem pytania co do jednego z moich produktów od osoby. Przez to, że nie odpisałem na pytanie (osoba ta nie kupiła mojego produktu), zostały odjęte mi punkty co do szybkiego czasu odpowiedzi. Czy zdarzyła się komuś taka sytuacja oraz czy w jakiś sposób została rozwiązana? Mam wrażenie, że aktualny system nie jest fair i nie ocenia dobrze faktycznego stanu co do jakości sprzedaży sprzedawców. Chciałbym usłyszeć Wasze zdanie na ten temat.
Pozdrawiam

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:111622745 co jakiś czas przewijaną się podobne wątki jak sam napisałeś. Nic z tym nie zrobisz takie zasady. 

Niektórzy radzą sobie przy pomocy autoresponderem.  Choć allegro pracuje nad wyeliminowaniem tego rodzaju odpowiedzi.

oznacz moderatorów

kosmeteusz
#11 Animator

Otrzymałem kiedyś ofertę negocjacyjną za produkt, ok. połowę ceny. Nie odpowiedziałem w ogóle tej osobie. Po tym jak straciłem za to punkty na miesiąc - ustawiłem auto responder. Żaden z konkurencyjnych marketów nie wymaga tak wielu tak kuriozalnych nieraz rzeczy.

oznacz moderatorów