Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie, czy allegro odejmuje punkty w skuteczności wysylki gdy przesyłka nie została nadana na czas w POCZTA POLSKA? W informacji przy skutecznosc wysylki jest informacja ze Poczta Polska nie wlicza się do skuteczności, lecz jak wygląda to w praktyce??? Pozdrawiam
@MarWasTechnology Normalnie się wlicza. Nie wiem gdzie wyczytałeś, że nie 😊
A no właśnie na stronie allegro jest wzmianka ze POCZTA POLSKA NIE JEST WLICZANA W STATYSTYKI DO SKUTECZNOSCI WYSYLKI 🙂 Screen do wglądu 😉
Nie widzę obrazka dopóki nie zatwierdzi go moderator, ale jeśli chodzi Ci o ten fragment : punktach odbioru (z wyjątkiem placówek Poczty Polskiej), to wczytaj się dobrze 🙂 Chodzi o to, że inne przesyłki musi zeskanować kurier a na poczcie jak nadasz to od razu jest zaliczona. Tak więc nie licz na to, że punktów karnych nie będzie jak nie nadasz na czas 😊
No właśnie o ten fragment mi chodziło... Troszke nie do końca czytelnie jest napisany... Ale tylko upewniłeś mnie w przekonaniu ze jest źle 😕 Ale dzięki wielkie za pomoc 😉
Trochę dziwacznie to sformułowane, to prawda. Można zrozumieć zupełnie na opak 😊