anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy klient otrzyma przesyłkę?

BikeOutlet_pl
#11 Animator#

https://allegro.pl/kampania/one/kurier/sledzenie-paczki?numer=A00069FO44# 
Kiedy klient otrzyma tą przesyłkę? Wybrał Allegro One Box. 
Wysłane 6.11, do dziś nie dostarczona.. 

---
allegro nicniegro
oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@BikeOutlet_pl w Krakowie aktualnie występują problemy z odbiorem przesyłek, za co przepraszam. Wraz z UPS pracujemy nad tym, aby sytuacja jak najszybciej wróciła do normy. Jeśli kupujący domaga się informacji w sprawie swojego zamówienia, skieruj go proszę do nas. Możemy wykluczyć to zamówienie z jakości Twojej sprzedaży, tylko poproszę o potwierdzenie, że tego chcesz. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kroliczajamapl
#12 Orędownik#

wedle wiadomości jaką przesłaliście kurierzy mieli dziś zacząć odbierać zaległe przesyłki - czy to aktualna informacja?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kroliczajamapl tak, do dziś sytuacja powinna być naprawiona, a paczki odebrane przez kurierów. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kroliczajamapl
#12 Orędownik#

@_HolaOla_  Dziękuję za odpowiedź. W innym wątku nie odpowiedziała mi Pani n jedno ważne pytanie więc ponowię tu - czy jest sposób by klient który rozpoczął z nami dyskusję mógł do niej dodać pracownika Allegro od razu po naszej odpowiedzi? Bo nie dość, że klienci mają pretensje za niedostarczone przesyłki to teraz zaczynają też mieć o to, że nie mogą dołączyć do dyskusji pracownika Allegro bo przycisk jest nieaktywny. I ich złość się kumuluje, a powinni od razu móc ją przelać na kogoś z Allegro, bo ta sytuacja to wasza zasługa

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kroliczajamapl już działam w sprawie Twoich dyskusji, tylko podaj mi proszę ich numery lub loginy kupujących. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kroliczajamapl poprosiłam już o wypowiedź naszych pracowników we wszystkich trzech Twoich dyskusjach z kupującymi. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

BikeOutlet_pl
#11 Animator#

Przecież kurier przesyłkę odebrał 6.11.. co zresztą widać w statusie. 
Pytanie brzmi: Kiedy zostanie ona dostrarczona? 

---
allegro nicniegro
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@BikeOutlet_pl pracujemy nad tym, aby przesyłka trafiła do kupującego najszybciej jak to możliwe, ale aktualnie oddział w Krakowie ma problemy. Staramy się je rozwiązać, ale nie mogę Ci wskazać konkretnej daty. To co mogę zrobić to wykluczenie tego zamówienia z jakości sprzedaży. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

FishBeat
#12 Orędownik#

To przynajmniej poinformujcie o tym klientów sprzedającego, że to wasza wina, a nie jego.

Dlatego właśnie u nas nigdy nie właczyny tej opcji dostawy. Wolimy nie mieć smarta niż bujać się z tym wynalazkiem One.

oznacz moderatorów

kroliczajamapl
#12 Orędownik#

BikeOutlet_pl - widzę, że jednak Zakopiańska nie czyni cudów 🙂

oznacz moderatorów