anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy Twoje oferty nie zostaną wznowione Gdzie możesz zaakceptować nowy cennik

numizmaty_pl
#9 Pomysłodawca#

Wasza wiadomość : Kiedy Twoje oferty nie zostaną wznowione Gdzie możesz zaakceptować nowy cennik Wystarczy, że w formularzu wystawiania danej oferty klikniesz [wystaw i zaakceptuj warunki]. Zrobisz to osobno dla każdej oferty. Jeśli nie zaakceptujesz nowego cennika, nie wznowimy Twojej oferty. Znajdziesz ją w zakładce Mój asortyment wśród ofert ze statusem zakończona.

Pytanie... z podpowiedzią : czy nie można zaznaczyć wszystkich trwających już aukcji w EDYTORZE i wybrać powyższą opcję jednym kliknięciem na TAK AKCEPTUJĘ WARUNKI ?.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@numizmaty_pl przykro mi, jednak otrzymaliśmy odpowiedź, że obecnie nie ma innej drogi niż akceptowanie każdej oferty osobno.

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@numizmaty_pl nie bo to jest specjalny zabieg żeby utrudnić życie prywatnym osobą na allegro, jak ma się tytle ofert to przejść na konto firmowe lub na Lokalnie 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

TALARKI62
#9 Pomysłodawca#

Firmy które nie wykupią abonamentu też będzie to ich dotyczyć.

A na marginesie... ok. 12 lat non stop sprzedawaliśmy tu na All na dwóch kontach jako firma. Nawet mam w Gmailu od Pana odpowiedź z 2011 roku w kwestiach podatkowych. Sprzedaż na koncie firma zakończyła się w 2014 roku. Pozdrawiam. 

oznacz moderatorów