anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy zostanie naprawiony problem z formularzem kontaktowym ?

Client:132709109
#1 Nowicjusz

Witam 

Od 3 dni nie mogę zamówić rozmowy z konsultantem allegro. Ciągle wyskakuje mi błąd : Przepraszamy, obecnie nie można zamówić rozmowy. Wybierz inną formę kontaktu. Próbowałem z telefonu, komputera i tableta, Ciągle otrzymuje taka wiadomość. O co tu chodzi ?  Nie jestem za kontaktem mejlowym gdyż za długo to trwa a ja chce rozwiązać problem od ręki. Szczególnie że mój problem dotyczy reklamacji, w której upłynął termin 14 dni kalendarzowych zgodnie z obowiązującą ustawą która reguluje ten proces.

Pozdrawiam Tomasz

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:132709109 zgłosiłeś reklamacje przez formularz allegrowy? Jak sprzedawca nie wywiąże się z zadań reklamacyjnych zostaje złożyć wniosek do AOK. Odwiedziny na posterunku złożenie życzeń świątecznych i wypłata rekompensaty pod choinkę 😁

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @Client:132709109. Czy możesz podesłać zrzut ekranu z widocznym komunikatem? Jaką dokładnie tematykę rozmowy wybierasz/wpisujesz w polu? 

Jeśli chcesz porozmawiać z doradcą w czasie rzeczywistym, to możesz także wybrać opcję kontaktu przez nasz czat, Messenger lub WhatsApp.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów