anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy zostanie odblokowane moje konto?

KRZYSZTOF1964S
#7 Wielbiciel#

Prze niedopatrzenie nie zapłaciłem 2,20zł i zablokowanoa mi konto.Natychmiast dokonałem należej zaległej wpłaty konto nadal jest zablokowane.Jak długo mam czekać na odblokowanie.Informuję już któryś raz z koleji Allegro że dokonałem wpłaty ale konto nadal jest zablokowane.To jakaś paranoja.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@KRZYSZTOF1964S Cześć. Twoje konto w żadnym razie nie zostało zablokowane z powodu 2,20 zł zaległości na saldzie, tylko doszło na nim do włamania.

Konto zostało zawieszone dla bezpieczeństwa Twojego i innych użytkowników Allegro. Skontaktuj się z nami przez ten formularz, przedstawimy Ci kolejne kroki.  

oznacz moderatorów

KRZYSZTOF1964S
#7 Wielbiciel#

Już wszystko jest w porządku, ale ktoś włamał się na moje konto i próbował sprzedać jakąś rzecz jako ja. Zmieniajcie hasła od czasu do czasu. Pozdrawiam. 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@KRZYSZTOF1964S Zachęcam do włączenia logowania dwustopniowego na koncie. Będzie to dodatkowe zabezpieczenie. Po zalogowaniu do serwisu - oprócz hasła - będzie trzeba wprowadzić kod SMS lub kod z aplikacji Allegro). 

Dwustopniowe logowanie włączysz w tej zakładce: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/dwustopniowe-logowanie 

oznacz moderatorów