Witam. Klient podał zagraniczny numer telefonu. Nie odpisuje na wysłaną wiadomość. Proszę o wykluczenie ze statystyk . Nr zamówienia 7af1ce90-da58-11f0-a1c2-555a2459a287
@katarina910 Zgłosiłam Twoje zamówienie do wykluczenia.
Anulowałam zamówienie i chcę zwrócić temu klientowi pieniądze, ale nie wiem który powód mam wybrać.
@katarina910 jakie powody masz do wyboru?
@katarina910 zaznacz proszę "anulowanie przez kupującego".
Nakłaniasz do podawania nieprawdziwych informacji
alenczy wybronisz przed negatywem? Przecie podanie zagranicznego numeru jest zgodne z regulaminem to czemu ma anulować cokolwiek
a klient podzieli się subiektywna ocena bo może
@Monika__L nie, nie nakładaniam, ale do zwrotu przez ten formularz wskazanie powodu jest niezbędne. Poprosiłam już nasz zespół z tym kupującym w sprawie numeru telefonu, a nad rozwiązaniem dla tego typu sytuacji w przyszłości pracujemy.
No pewnie to klikaj co bądź
a z negatywem się bujajcie sami
obłęd
Nie chcę zaznaczać czegoś, co jest nieprawdziwe.
@katarina910 nie ma idealnego powodu, a ten który wskazałam jest najbliższy tej sytuacji. Jeśli nie chcesz z niego skorzystać, jedyna inna możliwość to zwrot środków bezpośrednio na konto kupującego, ale musisz go poprosić o dane do przelewu. W przypadku zwrotu poza naszym systemem, nie otrzymasz też automatycznego zwrotu prowizji. Będziesz musiała napisać do nas przez formularz kontaktowy.
Z kupującym w sprawie tego numeru skontaktowaliśmy się już bezpośrednio.
Jak to wysyłka z odbiorem w punkcie lub automacie to wpisz nr w stylu 123456789, 987654321, 000000000, 111111111 itp. Ważne aby nie był to nr komórkowy, tylko stacjonarny. Odbiorca dostanie kod odbioru na maila.
Natomiast w przypadku wysyłki pod adres, nr telefonu nie jest w ogólnie potrzebny.