Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Skąd wziąć kod EAN dla szali, apaszek i sukienek jedwabnych, które sama szyję i maluję?
@Janirka To fajna ta promocja allegro była, bo wcześniej (chyba) pobierali opłatę za te 10 kodów. Niestety, jest to już nie do sprawdzenia, bo strona którą linkowałem wyparowała z neta (i nie mogę nigdzie znaleźć jej kopii).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
wpisz jakis dowolny dla danego typu produktu z netu np: z innego kraju
jest 90% szans że go nie będzie w bazie allegro
niech allegro się pałuje z bazą, która mają serwisowi za darmo robić Sprzedawcy
w parametrach wpisz prawdziwe dane twoich produktów
"wpisz jakis dowolny dla danego typu produktu z netu np: z innego kraju
jest 90% szans że go nie będzie w bazie allegro
niech allegro się pałuje z bazą, która mają serwisowi za darmo robić Sprzedawcy
w parametrach wpisz prawdziwe dane twoich produktów" - czy to faktycznie przejdzie?
@INGEstyle Produkt z wygenerowanym EAN13 stworzysz bez żadnego problemu, generatorów na necie jest dużo, chociaż nie polecam tego robić (na wszelki wypadek).
Ostatnio sprzedawcy zaczęli wpadać na inne, genialne pomysły, zanim EAN był wymagany - taka ciekawostka: można było tworzyć produkt bez EANu i wpisywano zmyślony kod producenta/markę. Ciekawi mnie ile produktów w bazie Allegro posiada błędne dane. 80%? 🙂 🙂
Najlepsze i tak są produkty z wymyślonymi kodami
Niektórzy byli na tyle sprytni, że reagowali bardzo szybko i tworzyli w ten sposób produkty, których połączenia mają teraz na wyłączność, bo nie można ich wyszukać w katalogu i dzięki temu wyświetla się w ich ofertach, że jest tylko jeden taki produkt - linki najtańsze/najszybciej mają dla siebie więc mogą reklamować i promować się do woli.
Ja wiem który sklep tak robi, ale pewnie linkować nie można. Na szczęście w ich ofertach widnieje ID produktu 😉
https://allegro.pl/offer/product/report/705ab4eb-64b5-4f6d-a150-7c17ee7d515d
Przykładowo, tego produktu nie da się znaleźć podczas wystawiania, więc nie ma szans, że do tego sklepu ktoś się przyłączy ze swoją ofertą zabierając im ruch. 😉
Trochę rzeczy poprawili i już nie można tworzyć błędnych produktów. Mam nadzieję, że wywalą wszystkie błędne produkty i zaczną jakoś karać tych, co wpisują byle co...
Dzięki!
Jak nie mam kodu EAN, to wymyślam go z głowy, tak po prostu.