Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po cichu, bez żadnego komunikatu w aktualnościach zostało wprowadzenie nowe "udoskonalenie" w Centrum Wiadomości. Pisząc przez Centrum Wiadomości muszę wpisać nr zamówienia danego Kupującego a jeśli go nie mam/nie podam to wiadomość jest blokowania.
Ale hitem jest to, że będąc Sprzedającym nie mogę też się skontaktować przez CW z żadnym innym Sprzedającym chcąc dopytać np. o szczegóły techniczne czy opis aukcji! 😂
Na czacie Allegro wszyscy konsultanci są zgodni: firma nie ma prawa kontaktować się z inną firmą poprzez Allegro.
Brawo Allegro! Jeśli chcecie by firmy nie kupowały w serwisie to najlepsze możliwe posunięcie.
Taaa ostatnio klientka mnie prosiła o link do oferty. Zawsze jej wysyłałam przez Allegro. A tu "podaj numer zamówienia", jaki numer zamówienia jak ona dopiero chciała zamówić...
Ludzie nie mogą tu nic znaleźć to wołają linki. Starzy klienci pytają bezpośrednio i dopiero dostają namiary na ofertę.
@petscenter @AnnaG-Antyki A nie da się odpowiedzieć normalnie, z poziomu programu pocztowego? Jeszcze parę dni temu to działało
Sprawdziłem.
IDZIE !
Skopiowany indywidualny adres e-mail i spokojnie można wysłać korektę faktury z załącznikiem PDF.