anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kolejne genialne utrudnienie przed Świętami

petscenter
#9 Pomysłodawca#

Po cichu, bez żadnego komunikatu w aktualnościach zostało wprowadzenie nowe "udoskonalenie" w Centrum Wiadomości. Pisząc przez Centrum Wiadomości muszę wpisać nr zamówienia danego Kupującego a jeśli go nie mam/nie podam to wiadomość jest blokowania. 

Ale hitem jest to, że będąc Sprzedającym nie mogę też się skontaktować przez CW z żadnym innym Sprzedającym chcąc dopytać np. o szczegóły techniczne czy opis aukcji! 😂
Na czacie Allegro wszyscy konsultanci są zgodni: firma nie ma prawa kontaktować się z inną firmą poprzez Allegro.
Brawo Allegro! Jeśli chcecie by firmy nie kupowały w serwisie to najlepsze możliwe posunięcie.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Taaa ostatnio klientka mnie prosiła o link do oferty. Zawsze jej wysyłałam przez Allegro. A tu "podaj numer zamówienia", jaki numer zamówienia jak ona dopiero chciała zamówić...

Ludzie nie mogą tu nic znaleźć to wołają linki. Starzy klienci pytają bezpośrednio i dopiero dostają namiary na ofertę.

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@petscenter @AnnaG-Antyki A nie da się odpowiedzieć normalnie, z poziomu programu pocztowego? Jeszcze parę dni temu to działało

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

bosek_2804
#12 Orędownik#

Sprawdziłem.

IDZIE !

Skopiowany indywidualny adres e-mail i spokojnie można wysłać korektę faktury z załącznikiem PDF. 

oznacz moderatorów