Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Coraz częściej Allegro ma kłopoty techniczne związane z wystawianiem bądź zamykaniem aukcji. Dla mnie jako firmy, która dziennie wystawia ponad sto aukcji jest to duży problem jeśli co chwilę wyskakuje błąd związany np z błędnym zdjęciem, mimo,że do tej pory z tym samym zdjęciem problemu nie było.;
opis błędu: Nie wszystkie przedmioty udało się wystawić na aukcje.
Serwis aukcyjny zwrócił następujące błędy: Wystąpił problem podczas wgrywania zdjęcia 38158_1.png. Zdjęcie 38158_1.png jest błędne i zostało odrzucone przez Allegro. Sprawdź czy zdjęcie 38158_1.png spełnia wymogi Allegro i popraw je.Aukcji dla następujących towarów nie udało się stworzyć:
Czy ktoś z was spotkał się z takim problemem np.dzisiaj albo w zeszłym tygodniu, nie utrudnia to wam pracy?
@mSport_com_pl Jak wystawiasz oferty? Przez allegro csv czy sklep/aplikację?
Są aktualnie jakieś problemy z przetwarzaniem zdjęć:
przez sklep IAI
Niektóre zdjęcia też nie chcą mi przejść przez aplikację, więc możliwe, że przeprowadzają jakieś prace. Zobaczymy co na to ich zespół, bo też ledwo mogę dziś wystawiać 😄
Mam ten sam problem, dotyczy to nawet aukcji które już są na allegro. Część przechodzi, część nie. Czyżby allegro zmieniło jakieś zasady dotyczące zdjęć?
Coś grzebią , bo to nie pierwszy raz taki błąd. Ja też zamykałam stare aukcje, które już były od kilku m-cy i wystawiałam ponownie w nowym profilu dostaw więc nie wiem jaki problem skoro zdjęcie od dawna było na Allegro 🙂
@mSport_com_pl @MINTISHOP Sprawdźcie czy u was działa, problem nie powinien już występować. Przynajmniej tak twierdzą 😄
@DarkStoorM działa 😄 do tego mam wrażenie, że jakoś szybciej
Chyba zaraz zwariuję , zleciłam zamknięcie aukcji o g.9:22 a o godzinie 9:40 aukcja nadal jak aktywna. Znowu problem z zakańczaniem i wystawianiem aukcji, po raz 3 w tym tygodniu. Może wobec tego zostaną nam pomniejszone abonamenty i wystawione korekty za dni w których nie można nic zrobić?!! A jest ostatnio mnóstwo, kpina !!!
Po raz kolejny koszmar z wystawianiem aukcji - z zakończonych wystawiam kilkadziesiąt ponownie, pojawia się tylko 50% z nich. Co z resztą? Poszły w kosmos. Bez żadnego komunikatu. Siedź i szukaj co się wystawiło, co nie. A pewnie za 12 godzin okaże się, że aukcje są zdublowane i to x 10!
Mam to samo wystawiłam 3 rodzaje bluzek w pełnej rozmiarówce wystawiło się 4 sztuki z 15
I co gorsza nie daj Boże klient kupi na trzech lub czterech aukcjach, a towaru brak i weź się tłumacz, co powiedzieć, że Allegro miało globalną awarię?!! Nie, bo oni i tak zgonią na nas zamiast napisać,że jest awaria związana z wystawianiem zdjęć to napisali mi,że zdjęcie najprawdopodobniej nie jest oryginałem, mimo, że od roku znajdowało się już na ich serwisie i pochodzi ze strony producenta.
@mSport_com_pl problem ze zdjęciami został rozwiązany. Teraz jest widoczne duże opóźnienie w pojawianiu się aukcji po wystawieniu przez IAI
Owszem problem ze zdjęciami został rozwiązany ale dzisiaj kolejny . Chodzi o to ,że za dużo tych błędów i brak informowania o nich.
Hej,
też wystawiamy przez sklep i dzisiaj np wystawione oferty, nie są aktywne a są szkicami, też mieliście taki problem?
Pozdrawiam
Hej, nie u nas normalnie jako aktywne, ale tylko połowa. Przy co drugiej przy przejściu przez sklep pokazuje się,że oferta nie istnieje.
Hej, nie u nas normalnie jako aktywne, ale tylko połowa. Przy co drugiej przy przejściu przez sklep pokazuje się,że oferta nie istnieje.
Tak, tez mam problem ze szkicami. Oferta niby wystawiona ale nie można jej znaleźć. Zaraz się okaże że bedę miał wiele zdublowanych ofert. Porażka.
Dokładnie mam ten sam problem, piszę zgłoszenie do Allegro.
Ja też napisałam, tak jakby już troszkę szybciej to chodziło ale to jeszcze nie to 🙂