Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Juz po raz kolejny w szkicach pojawia mi się kilka błędów do poprawy Nie zdefiniowano informacji o bezpieczeństwie produktu dla głównego produktu mimo że ta opcja została poprawiani zaznaczona przy tworzeniu oferty. Dzieje się tak od wczoraj wcześniej nic takiego nie było.
Przykładowe nr ofert nr: 18065211883 nr: 18065205780 i jeszcze kilka innych
Cześć, @klasyczna-i-jazz. Proszę, podeślij zrzut ekranu z widocznym komunikatem błędu.
Dziękuję, @klasyczna-i-jazz. Już to weryfikuję. Niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@klasyczna-i-jazz, w tych ofertach (18065211883, 18065205780) zdefiniowałeś informacje o bezpieczeństwie, ale nie podałeś danych producenta.
W ofertach zaznaczyłeś Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024 - ta opcja od lipca nie jest uznawana za poprawną. Oferta musi posiadać dane producenta, osobę odpowiedzialną (jeśli producent jest spoza UE) i informacje o bezpieczeństwie w formie tekstowej lub w formie załącznika.
Spojrzałem w poprzednich porawnych oferta że akceptowana była aukcja z zaznaczonymi tylko z informacje o bezpieczeństwie tworzonymi przez ai, dane producenta, osobę odpowiedzialną (jeśli producent jest spoza UE) nie były wymagane oto przykład nr nr: 18020953288
@klasyczna-i-jazz, przepraszam, nie dotyczy to ofert ze stanem Używany - w takim przypadku podawanie danych producenta faktycznie nie jest obowiązkowe.
Problem wynikał ze zmian w Katalogu produktów, doszło do ich połączenia i ten błąd powinien być tylko chwilowy.
Proszę, sprawdź ponownie czy możesz zapisać szkic oferty. Teraz już wszystko powinno przejść.
Mimo że mam opisane warunki bezpieczeństwa i miałem zaznaczony Oświadczam, że produkt wprowadzono do obrotu w Unii Europejskiej przed 13 grudnia 2024 r. i jest zgodny z ówczesnymi przepisami bezpieczeństwa , to i tak pojawiło się w szkicach że nie było to zaznaczone. To jest jakiś błąd
Ale co najdziwniejsze kiedy pojawi się w szkicach i je poprawie czyli wrócę tak naprawdę do tego co było przy podsumowaniu aukcji czyli to co na screenie wyżej czyli ten test ai plus zaznaczona niżej okienko, to już nie wywala i przyjmuje. Proszę o naprawę tego bo przysparza niepotrzebnej pracy