Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry gdzie mam się upomnieć o przelanie pieniędzy za pobranie .
Paczka została do sprzedającego dostarczona 14.11.2025 a dzwoniłem do firmy kurierskiej DPD i mówili że pieniądze zostały zaksięgowane i przelane w dniu 17.11.2025. Oczywiście pieniądze za usługe w kwocie 36 zł zostały przelane ale za sprzedany produkt w kwocie 1100 zł do tej pory nie dostałem. Minął tydzień zaraz 2 tygodnie od dostarczenia paczki , z reguły po takim czasie już powinny być na koncie za pobranie.
Wysyałka Allegro kurier DPD za pobraniem.
Numer przesyłki to 0000030484743J
Bardzo bym prosił o wyjasnienie sprawy i sytuacji.
Pozdrawiam
@komis-bell chcesz powiedzieć że on zamiast 1136zł za pobranie wpisał za samą wysyłkę?
😱
@az1rael Na to wygląda 😐
Ja tego nie wpisywałem tylko DPD się pomyliło i teraz lekko w kropce jestem
no właśnie w tym problem że się nie pomyliło tylko ty pewnie myślałeś że rozbijasz kwotę na za towar i na za wysyłkę i dlatego sprzedałeś za 36zł
@JokeRxz Podaj proszę numer tego zamówienia. Po numerze przesyłki niestety nie mogę znaleźć.
Numer przesyłki 0000030484743J (DPD)
@JokeRxz Podaj proszę numer tego zamówienia.
Podałem niżej
Numer przesyłki 0000030484743J
@JokeRxz To jest numer przesyłki 🙂 Proszę Cię, abyś podał numer zamówienia na Allegro.
Takich błędów to firmy kurierskie nie robią. Po prostu w pole pobranie wpisałeś 36 zł i tyle zostało pobrane.
Rozumiem z czego to wyglądało tak że pani wszystkie dane wypełniała w dpd pickup nawet nie pytała no nic mówi się trudno