Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie wiem czy siąść i płakać czy się śmiać , ale po tej sytuacji to już tu nie zostanę całe szczęście ze są inne kanały i portale sprzedaży. Po 3 tygodniach milczenia allegro odpowiada sprzecznie z tym co się wydarzyło i co potwierdzali ,blokada dalej nieściągnięta ,a winne będą zrzucać na organ zgłaszający, tylko nie oni odpowiadają za programy i systemy wewnętrzne allegro które decydują o pozycjonowaniu i sprzedawaniu ofert. Rozumiem tylko jedno prezes allegro ma nas daleko gdzieś i nie ważny jest podmiot sprzedający z którego ma zyski, po 34 latach spędzonych na allegro mówię stop koniec.
Ta pseudo ochrona marek powstała wyłącznie w dwóch celach:
- wyrzucenie prywatnych użytkowników odsprzedających używane przez siebie przedmioty na Allegro Lokalnie, gdzie prawie nikt osobno nie zagląda, a na głównym Allegro praktycznie nie widać ofert z Allegro Lokalnie,
- eliminowanie konkurencji na podstawie "anonimowych zgłoszeń złożonych przez anonimowe podmioty".
ŚMIECH NA SALI 🤣🤣🤣 Choć to niestety śmiech przez łzy, bo jeszcze 1-2 lata temu Allegro było dobrym portalem zakupowym, a przed wprowadzeniem najgorszej zmiany w historii (katalogu produktów), która była pierwszym gwoździem do trumny - Allegro było wręcz bardzo dobrym portalem zakupowym.
To fakt z niektórych rzeczy można było się cieszyć ale z większości można tylko płakać, jestem na allegro od 2000 roku wiec swoje tu przeżyłem, ale po tej sytuacji mowie koniec, są inne portale gdzie sprzedaje się łatwiej, a samo wystawianie ofert jest po prostu idealne, tu ja nie wiem kto podejmuje decyzje ale raczej są to osoby które ze sprzedażą nie maja nic do czynienia, bo zamiast ułatwiać funkcjonowanie to ciągle idzie w tą drugą stronę aby tylko utrudnić. Mam nastu znajomych przedsiębiorców którzy już dawno zrezygnowali z tego portalu i niestety musze pójść w ich ślady. Ten co tworzył program ochrony marek na pewno nie współpracował z żadna marką nigdy ,a już na pewno nie z osoba która tworzyła program jakość sprzedaży. To wszystko nie gra ,pracownicy są niekompetentni , już samo to że na jedna sprawę odpowiada 10 różnych pracowników świadczy o wszystkim, allegro widzi tylko taniość nie jakość.