Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zauważyłem dzisiaj dziwną podatność na moim jednym koncie firmowym. Mianowicie, przy grupowych zmianach cen w ofertach wyskakuje błąd. Niezależnie od tego ile tych ofert jest zmienianych 1 czy kilkadziesiąt. Problem dotyczy tylko cen, a np. liczba szt. i inne pozycje zmienia grupowo bez problemów. Najdziwniejsze jest to że ręczna zmiana ceny przy każdym produkcie działa prawidłowo i można wystawić tak dany produkt zarówno pojedynczo jak i grupowo. Nie mogę tylko grupowo zmieniać cen w ofertach. Ktoś spotkał się z podobnym problemem? Jak to naprawić? Bo nie uśmiecha mi się ręczna zmiana cen w kilkuset ofertach. A patrząc na to co się obecnie dzieje na allegro jestem w stanie uwierzyć, że to celowa zagrywka żebym miał problem z podniesieniem cen w ofertach...
U nas to samo, każda edycja ceny ręcznie ! O co chodzi ????
to typowe zagranie allegro
nie macie w ofertach uzupełnionych wszystkich wymaganych parametrów
to cena się nie zmieni
@RED Obeznany:D
Swoją drogą to też jest wkurzające, że gdy pojawiają się jakieś wymagane parametry w trwających ofertach, to allegro nie wysyła mejla z taką informacją (tylko człowiek się dowiaduje w trakcie edycji, albo gdy się nie wznowią).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Mam wszystkie parametry uzupełnione ...
Mam wszystkie parametry uzupełnione. W innym wypadku nie mógłbym wystawić aukcji na nowo po ręcznej zmianie ceny. Gdy edytuję ofertę ręcznie i brakuje parametru to nie ma możliwości jej wystawić bez uzupełnienia tego parametru.
sprawdźw panelu ,, uzupełnij parametry ,,
Sprawdzałem już wczoraj. Wszystko czyste. Nie ma parametrów do uzupełnienia.
Nagle zaczęło działać i już mogę grupowo zmienić cenę produktu.
Dzień dobry,
dziękuję Państwu za wiadomość i przepraszam za dłuższy czas oczekiwania na odpowiedź.
Problem występował po naszej stronie i został już poprawiony. Proszę o ponowne sprawdzenie i przepraszam za powstałe utrudnienia.
Pozdrawiam