anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Konta połączone - przełącznik

q3qPL
#13 Ambasador#

W przypadku połączonych kont w prawym górnym rogu jest przełącznik kont (np. na stronie "Moja sprzedaż)

Przełącznik działa "jednorazowo" przy zmiane konta na inne, odświeża się pierwotnie wyświetlana strona wyświetlając stronę jako sklep, na który się przełączamy ale po zmianie strony na inną, wracamy na konto główne

Przykład:
Konto A = konto główne
Konto B = konto dodatkowe połączone

Przebywając w "Moja sprzedaż" wyświetalą się dane z konta A, zmieniam przełącznikiem na konto B - wyświetlają się dane z konta B, zmieniam stronę na np. "Zamówienia" i znów wyświetlają się zamówienia z konta A zamiast B - muszę ponownie się przełączyć

Problem jest o tyle uciążliwy, że przełącznik nie występuje na każdej stronie. Jak wejdę na edycję tagów https://salescenter.allegro.com/tags - nie mogę przełączyć się na tagi przypisane do konta B (brak przełącznika), wyświetlają się tylko tagi przypisane do konta A. Ten sam problem w wielu innych zakładkach.

Trochę pomieszane jak cały panel ale mam nadzieję, że zrozumale napisałem o co chodzi.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @q3qPL. Skonsultuję to i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.  

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AGD-RTV-IT
#13 Ambasador#

@q3qPL bo niestety są tu te same ograniczenia z połączonymi kontami, jakie były w "Moim Allegro". Najbardziej wkurzające jest to, że jeśli chcemy zamówić kuriera do zamówienia na połączonym koncie, to musimy się przelogowywać lub odpalać okno w trybie prywatnym.

Zastanawiamy się jaki był sens wprowadzenia nowego narzędzia do zarządzania sprzedażą, jeśli ma dokładnie te same wady, co Moje Allegro.

Pozdrawiamy
PHU MAR-SAT
oznacz moderatorów