Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Proszę o pomóc. Uwarzyłam jedna sprzedawca używanie nasze kodu EAN do swojego markę.
Nasze kod EAN : 05907269730622 , która prowadziliśmy przez Firma Doo Doo sp.z o.o. pod markę DooDoo.
Dzień dobry @DooSell! Zgłosiłam tę ofertę z prośbą o odpięcie jej od produktu.
Dzień dobry,
Uważałam, że tego sprzedawca jeszcze wystawienie ofertę do nasze Kod EAN do swojego markę.
Nasze kod EAN : 5907269730738, która prowadziliśmy przez Firma Doo Doo sp.z o.o. pod markę DooSell
@DooSell dziękuję! Przekazałam Twoje zgłoszenie.
Dzień dobry,
Uważałam, że tego sprzedawca jeszcze wystawienie ofertę do nasze Kod EAN oraz sprzedaż produkty inny niż nasze.
Nasze kod EAN : 5907269730349, która prowadziliśmy przez Firma Doo Doo sp.z o.o. pod markę DooDoo
@DooSell dziękuję! Zgłosiłam to.
Takie naruszenia możesz zgłaszać samodzielnie za pomocą przycisku "zgłoś naruszenie" > Zgłoś ofertę błędnie powiązana z produktem. Wówczas w Uzasadnieniu zgłoszenia wystarczy przesłać informację, że w ofercie wykorzystany jest EAN zarejestrowany na Twoją firmę.
Dzień dobry,
Niestety zgłaszałem samodzielnie, ale cały czas jesz odrzucony moja zgłoszenie.
Uważałam, że tego sprzedawca jeszcze wystawienie ofertę do nasze Kod EAN do swojego markę.
Nasze kod EAN : 5907269730516, która prowadziliśmy przez Firma Doo Doo sp.z o.o. pod markę DooDoo
@DooSell dziękuję za zgłoszenie. Skontaktowaliśmy się w tej sprawie ze sprzedającym, już nie wykorzystuje EANu i Twojej marki w tej ofercie.
Dzień dobry,
Niestety zgłaszałem samodzielnie, ale cały czas jesz odrzucony moja zgłoszenie.
Nasze kod EAN : 05901698506766, która prowadziliśmy przez Firma Tiross Polska sp.z o.o. pod markę Tiross
@DooSell wskaż mi proszę dokładnie, które parametry są do poprawy i prawidłowe dane dla tych parametrów. Będę wdzięczny jak mi to napiszesz (nie na zrzucie).
Dzień dobry,
Uważałam, że tego sprzedawca wystawienie ofertę do nasze Kod EAN oraz używanie nasz marka do sprzedaży jego produkty
Nasze kod EAN : 5907269730752, która prowadziliśmy przez Firma Doo Doo sp.z o.o. pod markę DooSell
Tego sprzedawca też używanie nasze kod EAN : 5907269730288, która prowadziliśmy przez Firma Doo Doo sp.z o.o. pod markę DooSell
Cześć @DooSell, zgłosiłem podane przez Ciebie oferty 🙂
Nasze kod EAN : 5907269730752, która prowadziliśmy przez Firma Doo Doo sp.z o.o. pod markę DooSell
Nasze kod EAN : 5907269730844, która prowadziliśmy przez Firma Doo Doo sp.z o.o. pod markę DooSell
@DooSell dziękuję, ale tak jak pisała Monika w jednej z poprzednich wiadomości takie naruszenia zgłaszaj proszę za pomocą przycisku "zgłoś naruszenie" > Zgłoś ofertę błędnie powiązana z produktem.
Dziękuję bardzo za informację. Zgłosiłem naruszenie ale dostałem "odrzuciliśmy Twoje zgłoszenie oferty, która mogła naruszać regulamin Allegro" i ofertę od inny sprzedawca cały czas zostaje na nasze kod EAN i oni sprzedają tańsze niż nasz.
@DooSell o którą ofertę dokładnie chodzi?
numer ofertę :
17555740013
17564257951
17425639434
17558258077
17515612647
@DooSell dziękuję. Tam gdzie mieliśmy ku temu podstawy odpięliśmy oferty od produktów.
Dzień dobry,
Uważałam, że tego sprzedawca wystawienie ofertę do nasze Kod EAN do sprzedaży inny produkty niż nasz oraz używanie nasze marka bez naszej zgodny .
Nasze kod EAN : 5907269730288, która prowadziliśmy przez Firma Doo Doo sp.z o.o. pod markę DooSell