Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący kupił produkt w opcji wysyłka za pobraniem ,czyli nie wpłacił pieniędzy .Zanim wysłałam (weekend) zamówienie ,ANULOWAŁ zakup .Allegro zwróciło mi automatycznie prowizję .Po czym dzień później kupujący zgłosił ZWROT tego produktu ( produktu który jest u mnie ) ,dostałam informację o nadaniu przesyłki do mnie kiedy ja nie zdążyłam produktu wysłać .Gdzie zwrócić się o pomoc ,co robić? Kupujący może zażądać zwrotu kwoty za produkt za który nie zapłacił ?
@barbarka266 ciś tu nie kuka , nie ma możliwości po anulowaniu zrobić zwrotu , podaj nymier zamówienia poprosimy Wiki o weryfikację @w_kiwi
86b30680-d1ec-11ed-9cf8-b1fb621a5051
@barbarka266 Dziękuję, skonsultuję tę sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@barbarka266 A czy próbowałaś kontaktować się z klientem i dopytać, co to za zwrot?
Dzwoniłam na podany numer ,nie odbiera
Dziekuję
Pani Olu czy zorientowała się Pani w moim problemie? Dzisiaj przyjedzie kurier z tym "zwrotem"
Witam. Przepraszam przez pomylke wyslalam do Pani zwrot , zamiast do innej firmy. Bardzo prosze o odeslanie. Prosze podac nr konta to zaplace za przesylke. Nie moge rozmawiac jestem po operacji krtani. Pozdrawiam Anna Kurowska Dodzwoniłam się dzisiaj telefon na sklep,Pani nie podeszła do telefonu , otrzymałam SMS
nr zamówienia 86b30680-d1ec-11ed-9cf8-b1fb621a5051
nr zamówienia 86b30680-d1ec-11ed-9cf8-b1fb621a5051
Żądać to on może wszystkiego, ale i tak nic mu się nie należy.
Pytaniem pozostaje zaś co on wysłał, nie kupował on nigdy czegoś od ciebie?
Właśnie to jest zagadka ? Aż się boję odebrać
Właśnie to jest zagadka ? Aż się boję odebrać
Nie masz czasem w historii zamówień tego klienta? Być może postanowił w ten darmowy sposób zwrócić wcześniej kupiony produkt na reklamację.
Swoją drogą, że Allegro ma takie dziury w systemie, że można odesłać zwrot produktu jeszcze nie wysłanego? Nowo powstająca konkurencja zeżre was na śniadanie i szybko wydali.
sprawdziłam nie miałam takiej klientki