Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedaję plastikowe emblematy na samochód w różne wzroki malowane w kolorze chromu przyklejane na taśmę na karoserię samochodu. Kupujący zakupił u mnie taki emblemat pół roku temu i kilka dni temu napisał że farba mu zeszła z emblematu i chce wymiany lub zwrotu kasy. Podejrzewam że kupujący mył samochód myjką ciśnieniową i zdarł chromowe malowanie. Klient pisał się że całą zimę nie mył samochodu, ale na zdjęciach które mi wysłał to widać że samochód jest cały czysty. Jak można mieć samochód czysty nie myjąc go przez pół roku tym bardziej podczas zimowego okresu ? 🤔 Teraz powołuje się na rękojmię i chce wymiany na nowy lub zwrot kasy. Co WY na to mam zwracać mu kasę ? Z myjką ciśnieniową to żaden emblemat nie ma szans i można zmyć cały chrom już po pierwszym myciu samochodu kierując dyszę lancy bardzo blisko.
A masz taką informację na aukcji? Że mycie myjką ciśnieniową może zedrzeć chrom z emblematu i nie należy tego robić? Bo jeżeli nie, to obawiam się, że roszczenia kupującego są słuszne.
@kuba1550 przyjmij produkt na reklamację i sprawdź czemu zlazło, może to wada przy produkcji ? Dostarczyłeś instrukcję użytkowania jak myć auto ? z drugiej strony jak na autach są chromowane elementy grille, listwy itp. to nic nie złazi 😞