anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błędne połączenia

mimet
#8 Zapaleniec#

Witam mam pytanie mianowicie allegro robi okropne błędy jeśli chodzi o łączenie ofert, pod spodem przesyłam zrzut ekranu o co chodzi (łączą kompletnie 2 różne produkty) w ofertach jest kod ean, czy ktoś wie jak temu zapobiec? Sytuacje można porównać do tego że kupuje się kurtkę na zdjęciu jest kurtka w opisie jest kurtka a w tytule podkoszulek...Przechwytywanie.JPG

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mimet Błędne powiązania oferty z produktem należy zgłaszać przez ten formularz

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mimet
#8 Zapaleniec#

i mam tak zgłaszać 800 ofert? Przecież po to kupiłem kody ean zeby uninąć tych błędnych łączeń...

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mimet Oferty są łączone z produktami w naszym Katalogu na podstawie różnych parametrów. Bez konkretnego przykładu niestety nie jestem w stanie sprawdzić, dlaczego oferta została błędnie powiązana, ale nawet jeśli się to zdarzyło, to zgłoszenie takiego błędu to najszybsza metoda, abyśmy takie łączenie usunęli. Błędne powiązania to zazwyczaj wynik błędów w parametrach, ale nie dotyczy to z pewnością 800 Twoich ofert. Jeśli tak, to koniecznie potrzebujemy od Ciebie konkretnych przykładków, bo nie jest to oczekiwane działanie takich wiązań.

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mimet
#8 Zapaleniec#

a kod mój nowy ean nie powinien tworzyć nowego produktu całkowicie mojego z moim tytułem?

oznacz moderatorów

Mac20ek00
#13 Ambasador#

Zgłaszać ? Jako kupującemu zależy mi na szybkim zakupie, a nie na zgłaszaniu ofert i czekaniu na ew. reakcję/odpowiedź czy zmianę w aukcji. Ta cała produktyzacja i łączenie ofert to nieporozumienie.

oznacz moderatorów

kuba1550
#12 Orędownik#

Jest chaos na aukcjach. Wygląda jakby aukcja miała dwa tytuły aukcji. Całe to łączenie z produktami to badziewie wszystko zależne od tej pierwszej osoby która utworzyła nowy produkt i jak nazwała swój produkt. Tytuł w lewym górnym rogu powinien zostać skasowany bo głupio to wygląda jedynie oceny produktu mogłyby zostać.

oznacz moderatorów

Mac20ek00
#13 Ambasador#

Po co oceny jak w nich masz komentarze odnośnie majtek w temacie szlifierki ?

oznacz moderatorów

Mac20ek00
#13 Ambasador#

PS. Dlaczego nie ma tu opcji edytowania swojego wpisu ?

oznacz moderatorów