Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kurier DPD nie zabiera paczek, bo nie chce mu się na nie zrobić miejsca w busie. Wysyłam allegro Smart i muszę mieć 2 przewoźników, z każdym są problemy, nie chcą zabierać, bo zaczynają od mojego rejonu i niewygodnie im załadować busa do pełna. Dziś kurier podjechał, stwierdził, że może wziąć 3 paczki, paczek bylo 6. Ostatecznie odjechał bez moich paczek.
@pepe-lopez Cześć, chętnie sprawdzę dla Ciebie tę sprawę. Podaj przykładowe numery zamówień (lub numery listów przewozowych). To pomoże mi w weryfikacji.
f4ed9b10-79a2-11ef-ba27-2bf2d1954d1c
@pepe-lopez Dziękuję! Jak tylko otrzymam informację, wrócę z odpowiedzią.
Proszę o sprawdzenie też tych przesyłek dlaczego kurier ich nie podejmuje.
Pozdrawiam
Zadzwonić, wygarnąć. Wyprostują do pionu. Sam w sobie kurier to pracownik podwykonawcy na umowie śmieciowej. DPD praktycznie nie ma pracowników, ale zawiera umowy. Tupanie nóżką jest skuteczne.
@pepe-lopez nasz doradca skontaktował się z Tobą w zgłoszeniu 44959928. Zweryfikujemy tę sprawę z przewoźnikiem.
Wysyłam ten produkt UPS i DPD, UPS wszystko zabiera, DPD nie. Chyba, że pozostawię w punkcie, wtedy zabiera. Proszę o Smart tylko z Ups, nie mogę pracować z firmami, które zatrudniają ludzi, którzy nie chcą pracować.
Przed zgłoszeniem sprawy tu, dzwoniłam do DPD, kurier miał podjechać, ale ostatecznie nie podjedzie. Jutro będzie znowu gadał, że nie musi zabierać, bo mu się nie mieści w busie.
Czy w związku z sytuacją, mogę wydrukować etykiety na allegro Smart UPS? Czy jest możliwa zamiana dostawcy?
Przygotuj sobie wydrukowany dokument. Dane osobowe kuriera niech wpisze plus w treści odmowa wykonania odbioru i z jakiego powodu niech wpisze podstaw mu pod gębę albo wypisuje albo zabiera poinformuj go że skarga poleci do centrali wraz z dokumentem będzie się przelożonemu tłumaczył. Nagrywaj pakowanie paczek jako dowód że całe wydałeś z porzadnym spakowaniem jakby się mścić chciał i zniszczyć paczki to potem rura mu zmięknie.