anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

leżąca sprzedaż

PeerlinkaFood
#7 Wielbiciel#

Może ktoś się wypowiedzieć jak u was sprzedaż? Mi od miesiąca wszystko leży. Branża zoologia i chińskie **piiip**oły domowe. Produktów 4 tyś a 2-4 zamówienia dziennie. Pogrążają mnie wszelkie haracze allegro. Tylko z 40 zam dziennie nagle ktoś wtyczkę wyjął i koniec sprzedaży. jakieś rady? Oczywiście statystyki bardzo dobre typu super sprzedawca i wysyłka 95 %

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

mdrogeria
#21 Demiurg#

u mnie w porządku 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@PeerlinkaFood bo masz to co wszyscy na allegro, Te mu przejęło rynek **piiip**ół 😞 do tego katalog allegro, algorytm allegro i masz efekt 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Butiktalulla
#13 Ambasador#

tak - jak jeszcze sprzedawały się tu "tanioszki" - to jak w 2025 - patrze na ceny tych "tanioszek" - to już dużo bardziej opłaca się iść do sklepu stacjonarnego. 

oznacz moderatorów

Butiktalulla
#13 Ambasador#

to samo - może 1/10 z tego co było rok do roku. Ale co się dziwić jak np. sam - unikam już zakupów na allegro prywatnie. Jest po prostu DROGO. My sprzedawcy - wiemy o tym - widząc ile kosztuje sprzedaż na allegro - zysk portalu przebiła już dawno - zysk sprzedawcy - zatem o czym mówić. Dopłaty , dopłat przez dopłaty. Cóż - szkoda. 

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

produktyzacja

możesz przez api dodać sobie tysiące produktów, a siedzibę swojej firmy mieć w sławojce na powietrzu - byle tylko wifi dobrze łapało

opisy masz gotowe - w większości przekazane (czytaj ukradzione) przez konkurencję

wczoraj znalazłem sprzedawcę, który ma 30000 ofert i poleceń na 25%

chciałem tu go opisać, ale po odpuściłem bo te 25% to nie ich wina

(te 25% wynika z tego, że poznikały mu komentarze pozytywne po roku, nie doszły nowe, a zostały mu negatywy ) więc allegro nie usunęło mu konta

zakupów u niego nie ma ale w produktyzacji ma wiele produktów w najniższej cenie

oznacz moderatorów