Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
dalczego allegro wprowadza limity na wystawianie aukcji? Chciałem ostatnio skopiować aukcje ze swojego sklepu ponad 300 000 aukjci ( książki) i dostałem informację że mogę wystawić tylko 100 000 na jedno konto. Dziwne ponieważ konkurencja na po 480 000 aukcji i ciągle przybywa ?
Jeśli odnotowałeś naruszenie regulaminu, zgłoś je tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=8e311c44-98a3-4d2e-8f17-5dd78b81a519&subjectId=2a89619c-a...
nie chodzi o naruszenie regulaminy tylko pytam dlaczego jedni mają limit do 100 tyś jak ja ( jestem na allegro od 8 lat- każda książka jest inna) a inni antykwariusze wystawiają ponad 480 tyś przedmiotów mimo limitu do 100 tyś i ciągle im przybywa aukcji. czyżby byli równi i równiejsi ...?
dodam że chciałem wystawić na jednym koncie oraz osoba która ma 480 tyś przedmiotów też ma wystawione książki na 1 koncie
Witam. Mam problem z kupieniem przedmiotu na limit Odnawialny mimo tego że konto BNP ma spłacony ostatni,na ich koncie wyświetlono 565zl a miałem limit 500. Jak kupić dalej cokolwiek i jak to zrobić
dostałem odpowiedz , że kiedyś nie było limitów a teraz są
To dlaczego skoro teraz są limity to użytkownicy pomimo posiadania powyżej 100 000 mogą dalej wystawiać przedmioty
napisałem , dostałem odpowiedz - wystawianie powyżej 100 tyś nie niemożliwe w obecnej chwili - i tyle . Jak zwykle żadnych konkretów.
mam używane książki każda jest inna , nie mam możliwość grupowania ich d jednej aukcji aby klient mógł sobie wybrać kolor czy rozmiar.
zgłoś do odpowiednich instytucji kontrolnych nierówne traktowanie podmiotów
jeżeli występuje coś takiego na allegro
No właśnie raczej nie bo spłacałem po 100zl odrazu a dostawałem wiadomości że mam zadłużenia konta i mam odp zbanku że mogę kupić a allegro że mam wykorzystany limit
Witam. Mam pytanie gdzie mogę znaleźć jakiegoś sprzedającego czy firmę by kupić w limicie bo cały czas tylko Alior itp a tam nie mogę
@dolina_ksiazkiTak jak napisała @cloudcloud - zgłoś to ( chyba ze ta sama firma z różnych kont). Ale generalnie ma to chronić ALL przed zrobieniem śmietnika, zablokowaniem konkurencji itp... ma jakiś sens 🙂 ( co nie zawsze jest standardem )
Być może tamci wystawili przed zmianą limitu w regulaminie i wykupili wznawianie ofert.