anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

LIVE sprzedażowy Allegro na TikToku

Beata_90
#8 Zapaleniec

A ja jestem ciekawa opinii jak Wam sie podobal live Allegro na TT 🤣

Chcielibyscie aby allegro dało Wam taka forme promocji Waszego produktu? Widzieliście ten festiwal żenady?

Pozwole sobie mniej wiecej przytoczyc

Sprzedaż marki Inglot, kosmetyki- "idealne do pomalowania sie na akademie szkolna"

"Perfumy Bad Boy uu Baaaad..." bez podkreslenia marki, oryginalnosci etc.

Nie wiem do kogo byl kierowany live? Do dzieci, które wg założen aplikacji TT nie maja dostępu? 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie odpowiem, staram się nie widzieć ich reklam, bo są w stylu tych dziwnych i już tego nieodzobaczę. Raz na widok jakiegoś baneru spytałam czy Pani z reklamy miała jakiś tik nerwowy, bo taka dziwnie skrzywiona była. Usunęli mi posta xD. To takie reklamy w stylu Carrefour gdzie jak widać rodzinkę reklamujacą spodenki na lato to miny rodzinki: mama - chciałaby być gdzie indziej, córkę boli głowa, syn ma atak wściekłości, tata już zrobił 2 kroki w bok i usiłuje nawiać -bierzta te spodenki !. Takie reklamy tylko odstraszają. 

Fajne to są reklamy w stylu delikatesów, czyli na spokojnie, na zdjęciach normalni ludzie, bez dziwacznych min, a Pani kierowniczka ze sklepu wyglądem przypomina Panią w gazetkach, to wywołuje uśmiech co człowiek przed wejściem plakat zobaczy. Allegro nigdy się tego nie nauczy.

kovek
#13 Ambasador

Warto dodać, że Allegro banowało i uciszało osoby na tym live, gdy ktoś na pytanie jak ocenia dany produkt odpisywał "1".

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Jakoś mnie to nie dziwi.

Beata_90
#8 Zapaleniec

To prawda ja tez zadalam pytanie i mnie wyciszono na caly live a wlasnie ogladalam zeby zobaczyc czy np warto dac produkty kiedyś na live z obnizkami a jestesmy partnerem allegro. Ale jeśli malo kompetentny mlody czlowiek nie znajacy sie ani na sprzedazy ani na liveach ani na produktach i nie wiedzacy co tam robi mnie wycisza po jednym pytaniu  to....podziekujemy

oznacz moderatorów