Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W nowym "Mój asortyment" jest poważny błąd, gdy chcę odznaczyć produkt okno znika i nie można zatwierdzić
podam przykład, jestem w etykiecie utworzonej dla danego produktu, w tym przypadku OBUDOWA OBERON PRO GLASS. chcę usunąć produkt z tej etykiety, zaznaczam produkt, wybieram z dolnego paska ETYKIETY > OZNACZ OFERTY
w momencie gdy klikam na fiszkę, chcę odznaczyć i następnie zatwierdzić, okno ....znika, nie ma możliwości zatwierdzenia operacji odznaczenia.
już doszedłem w czym tkwi problem, całe okno operacyjne jak tutaj "Oznacz oferty" powoduje, że całą stronę z oknem możemy scrollować myszką, zaznaczyłem strzałką po prawej jak rozjeżdża się strona gdy prowadzimy operację na takim oknie. W momencie np. odznaczenia fiszki okno pozostaje w górnej części strony, ale nasza pozycja na stronie jest automatycznie scrollowana kilka stron w dół, to wszystko dokładnie zaznaczyłem strzałkami po prawej, wystarczy ręcznie scrollować w górę i wracamy do okna, można zatwierdzić. Ten problem nie występuje na wszystkich moich etykietach, jest losowy, w poprzedniej wersji nie było takiego problemu, okna "Oznacz oferty nie można było scrollować góra dół, strona się nie rozjeżdżała tak jak w obecnym przypadku.