Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zgodnie z zapowiedzią pod koniec kwietnia zakładka Mój asortyment zastąpi Moje oferty. Już dziś możecie przełączyć się na nowy widok zakładki, aby przygotować się do zmiany.
Dlaczego zmieniamy widok zakładki?
Pozwoli to Wam jeszcze sprawniej zarządzać swoimi ofertami. Dodamy również nowe rozwiązania, które poprawią komfort Waszej pracy. Planujemy wdrożyć m.in.:
Obecnie możecie korzystać z obu zakładek wedle uznania. Wystarczy, że wybierzecie Pokaż poprzedni widok lub Pokaż nowy widok - w zależności od preferencji.
Zachęcamy Was jednak do korzystania i oswajania się z nowym widokiem zakładki. O dokładnym terminie wprowadzenia tej funkcjonalności poinformujemy Was mejlowo.
Z tego artykułu dowiecie się więcej o zakładce Mój asortyment.
@mr_oma a kiedy zostanie wprowadzona możliwość filtrowania poprzez przypisane etykiety? Chyba nie zamierzacie znowu testować NOWYCH rozwiązań na żywym organizmie
@Client:44052296, samo wyświetlanie i filtrowanie po wcześniej zdefiniowanych etykietach planujemy wdrożyć w tym tygodniu, a edycję i zarządzanie do końca przyszłego tygodnia.
piti pitu a stare błędy zostają
np: brak możliwości masowej edycji ofert gdy nie są uzupełnione wszystkie parametry
lub gdy pole opisowe są dłuższe w parametrach np: -50 znaków a nie 40 znaków