anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mailowe powiadomienia od allegro o sprzedaży

davis-SS
#9 Pomysłodawca#

Powiedzcie mi proszę czy u was również występuje ten problem. 

Tak już może od tygodnia powiadomienia email o sprzedaży na allegro przychodzą mi w dziwnej kolejności. Są powiadomienia które przychodzą od razu a są zamówienia które w panelu sprzedaży np są złożone o 14:00 a ja powiadomienie dostaję kilka godzin później. I w sumie to nie ma na to żadnej reguły. W panelu sprzedaży mam dzisiaj np zamówienia złożone o 14:24 i 14:59 na które jeszcze nie dostałem powiadomień mailowych a  z zamówienia o 15:13 powiadomienie normalnie wskoczyło na maila. 

Już myślałem że to może problem poczty ale na innym prywatnym koncie na którym czasami coś tam sobie sprzedaję na allegro lokalnie dzisiaj również miałem sprzedaż i do teraz jeszcze nie otrzymałem powiadomienia mailowego

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@davis-SS rozumiem, jednak taką odpowiedź otrzymałam od Działu technicznego, zostało to zweryfikowane, a problem osób które wypowiedziały się w tym wątku dotyczy tylko Interii. 
To nie umożliwia korzystania z serwisu, przykro mi, ale wynika to z zewnętrznego dostawcy i nie mamy na to wpływu. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów