Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Kliknęłam w sprawdzanie konta banku nr i trwa to już 2 tygodnie, a nic się nie zmieniło. Proszę o weryfikację.
Pozdrawiam
Maria [edytowano]
@bieliznapradlo Cześć. 🙂 Masz na myśli to, że zleciłaś przelew weryfikacyjny? Czy na przelewie i Twoim koncie Allegro dane się zgadzają?
Tak i trwa to już 2 tygodnie a pisało kilka dni:)
tak nic się nie zmieniło poprostu nie tu kliknełam i długo trwa ta weryfikacja:(
@bieliznapradlo Ok, jeszcze doprecyzujmy: kliknęłaś i zleciłaś przelew weryfikacyjny czy kliknęłaś i nie zleciłaś przelewu?
kliknęła do weryfikacji nr bankowy, który nie uleg zmianie i nie mogę zrobić wypłat z konta.
taka jest informacja <Zweryfikuj rachunek bankowy>
@bieliznapradlo Jeśli kliknęłaś weryfikację, to musisz ją przeprowadzić, czyli ponownie zlecić przelew weryfikacyjny (nawet jeśli numer konta nie uległ zmianie).
tzn od allegro
Wypłata środków jest niemożliwa. Rachunek nie został jeszcze zweryfikowany przez żadnego z operatorów płatności. Poczekaj na akceptację przez operatorów płatności.
@bieliznapradlo Skoro rozpoczęłaś ponowny proces weryfikacji, to musisz go zakończyć, czyli zlecić przelew weryfikacyjny (1,01 zł) ze swojego konta bankowego do obu operatorów, PayU i Przelewy24: https://allegro.pl/lokalnie/c2c/payouts-settings
dziękuję za informację spokojnej nocy pozdrawiam