Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
cały czas wyskakuje komunikat
Nie możemy wyświetlić wyceny. Zasady wyznaczania opłat opisane są w Regulaminie Allegro
Żadna zmiana w ofercie nie pomaga. Nie wiem jak to rozwiązać proszę o pomoc
@NovaGoods prześlij mi proszę zrzut całego ekranu (wraz z widoczną datą i godziną) oraz podaj numer tej oferty.
Aukcja nie ma jeszcze numeru oferty jest to pierwszy wystawiany przeze mnie przedmiot na podstawie danych z podobnej oferty jej nr.6375911485
@NovaGoods spróbuj od wyczyszczenia ciasteczek i pamięci podręcznej, a także sprawdź, czy problem występuje na innej przeglądarce i w trybie incognito. Mieliśmy taki błąd, ale jest już naprawiony, więc nie powinien dłużej występować.
Niestety po zastosowaniu tych porad problem wciąż się powtarza. Spróbowałem wystawić inną ofertę i jest to samo.
@NovaGoods w takim sprawdzimy to, ale prześlij mi proszę nowy zrzut, gdzie będzie widoczny cały ekran (wraz z widoczną datą i godziną).
@_HolaOla_ przesyłam, niestety muszę w ten sposób ponieważ print screen ucina pasek z datą i godziną .
@NovaGoods dziękuję, ale nie udało nam się powtórzyć tego błędu, dlatego czy możesz nam jeszcze raz przesłać zrzut z widoczną godziną oraz paskiem adresowym strony? Najlepiej będzie gdy w tym czasie na przeglądarce dodatkowo włączysz narzędzie deweloperskie (klawisz F12) i w nim wybierzesz zakładkę konsola. Wygląda to następująco:
@_HolaOla_ przesyłam
@NovaGoods dziękuję, dzięki tym zrzutom udało nam się potwierdzić problem i nasz zespół pracuje już nad jego rozwiązaniem.
@_HolaOla_ dziękuję, czekam na informację.