Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Moje oferty zniknęły po przekształceniu się Allegro w Sales Centre. Nie mam do nich dostępu oraz nie są dostępne w archiwum. Co zrobić w takiej sytuacji? Wszystkie wystawiać od nowa?
@NAMYSLO_parts na Allegro masz wystawione obecnie dwie oferty, więc te dwie powinny być jako aktywne w zakładce Mój asortyment w Sales Center.
Jeśli miałeś więcej ofert i zostały zakończone, również będą widoczne, ale po ustawieniu filtra "zakończona".
Aktywne oferty zostały wrzucone w dniu dzisiejszym. Allegro jakiś czas temu zdjęło z naszego sklepu ponad 40 produktów bez podawania przyczyny. W zakładce zakończone itp. nie widnieje żadna z nich. Bot poinformował mnie że oferty nie znajdują się również w archiwum.
@NAMYSLO_parts w tej chwili aktywne są cztery oferty. Czy masz na myśli usunięcie ofert w momencie nałożenia blokady w związku z nieuzupełnieniem danych związanych z DAC7?
Oferty po zakończeniu są dostępne przez 60 dni, po tym czasie oferty nie są już dostępne w zakładce Mój asortyment. Obawiam się, że tak się stało z Twoimi ofertami.
Istnieje jakiś sposób na przywrócenie ich?
@NAMYSLO_parts niestety nie, po 60 dniach nie są już dostępne.
@NAMYSLO_parts poszukaj w archiwum , szybko pokopiujesz
Te oferty nie są dostępne w archiwum, kontaktowałam się z zespołem Allegro i potwierdzili ich brak w tej sekcji
Te oferty nie są dostępne w archiwum, kontaktowałam się z zespołem Allegro i potwierdzili ich brak w tej sekcji